Aviečių-uogienė parašė:
Bet tai kaip džiugu klausyti, nes vilčių matau be galo daug. Tikiu, kad užkibs jums! ❤️
Dėkoju už palaikymą🌺
Tikiu ir aš ,kad užkibs 💖
Matyt tik reikia šiek tiek pašalinės pagalbos mums 😊
Aviečių-uogienė parašė:
Bet tai kaip džiugu klausyti, nes vilčių matau be galo daug. Tikiu, kad užkibs jums! ❤️
Dėkoju už palaikymą🌺
Tikiu ir aš ,kad užkibs 💖
Matyt tik reikia šiek tiek pašalinės pagalbos mums 😊
gabiju parašė:
Man su teigiamu nestumo testu 15dpo progesteronas buvo 16 o hcg 60, kiek skaiciau ovuliacija jei ivykus prg buna >10 o jums kai prg 13 sake kad nevyksta?aisku as…
Pas mus norvegijoje 19-85 nmol yra norma .
Taip man pasakė ginekologas gavęs tyrimų rezultatus ,jog ovuciacija nevyksta ir išrašė letrozol ovuliacijos skatinimui ,ko pasekoje progesteronas pakilo iki 43 .
Nayeli parašė:
Labas rytas visoms🌺
Radau 1 10miu testa spintelėj ,tai yra vos įžiūrima antra linijėlė,bet pradėjau kr…
Nieko ir aš
mazyle parašė:
Pas mane 9dpo, testai nt neigiami, bet lh testas gana ryskus, 0,58
Oho tikrai ryškiai
Na pirmiausiai manau išsirinkti ginekologa,pas kurį einat be klaustuku, be abejonių... Aš ėjau pas pirmą bandem virš metų pastoti ir nieko, pas ją nuėjau po 3-4 mėn nepastojimo ji man kas mėnesį tik tepinelius darė ir viskas , liepė gerti papildus ir tiek , nieko nesakė nei hormonų pasidaryti nei vyrui kažką, aš iš čia esančių merginų surinkau sau info aišku daug domejausi, pasidariau reikalingus tyr , viskas puikiai , na ir trūko kantrybė lygiai po 1. 3 kai nuėjus pasakė vėl darom tepineli ... Nu blemba kas man iš tų tepineliu ? Nuėjau pas kitą gine iškart kitas reikalas , abi pasitarem kaskaip, perzvelge turimus rezultatus, pasakė ko dar trūksta ir kad jos nuomone esant abiem puikiems tyr. Rez. Išvada kiaušintakių nepratekamumas nr 1 kas galėtų būti, nes pagal ECHO ir nieko nerado . Ir israse siunt į 3 lygį nu ir ką ji teisi , prameciau daugybę lėšų,galvodama kad nu gal pavyks... Dabar esu jau po laparaskopijos bandysime vėl , bet ant pirmosios gines labai pykstu praradom šitiek laiko , šitiek lėšų , prirašė nebūtų diagnoziu kol galiausiai protas apšvietė nueiti pas kitą. Tad merginos jeigu matote kad ilgai neišeina nebijokite kitos nuomonės
ir mes visos jėga , ateis pas mus tas gandriukas tikrai anksčiau ar vėliau
gabiju parašė:
As kiek kartu dariausi prg 21/22cd budavo visada maziau 10 kai tikrai nevykdavo ovuliacija 🫣
Man PGR darydavo 7 dpo ,nes tikslingiausiai jie neva mato ar pilnavertė ovuliacija įvyko ,o ciklo diena pas mane varijuoja labai ,nebūna tikliai tą pačia cd kiekvieną mėnesį🤷🏼♀️
gabiju parašė:
As kai nezinodavau kada ov buvo/bus tai liepdavo 21/22
Na svarbiausia ,kad viskas susitvarkė ir pastojote 🌺
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai