RauDonoji parašė:
10dpo, nejaugi po 4 metų vėl į Rugsėjinukus, nuo pirmagimio termino 1 diena skirtumas😄
Labai sveikinu! Linkiu ryškėti 🌸😊
RauDonoji parašė:
10dpo, nejaugi po 4 metų vėl į Rugsėjinukus, nuo pirmagimio termino 1 diena skirtumas😄
Labai sveikinu! Linkiu ryškėti 🌸😊
mazyle parašė:
o ka naudojate kad padidinti feritino skaiciu?
As sia dabar sugeriau, ziuresiu ar sukele. Bet ir lasinuosi i vena, kai labai mazai.

RauDonoji parašė:
Sveikinu! Tikrai abejoniu nekyla. O dar koks sutapimas del to paties gimtadienio menesio 🌸
Laukiam gandrų parašė:
Keliauju jau į naują ciklą
Naujaa ciklas - nauja viltis
Pozityvioji parašė:
Kaip idomiai is tikro, nes mano pastojimai kol kas 'lengvi' - du pastojimai is 3 bandymu. Bet kaip greitai pastoju - taip greitai, deja ir persileidziu.. Bet labai …
Kaip tik buvau praeitą savaitę pas endo, tai sakė, jog gali būti ir tikėtina, jog skydliaukė yra persileidimų priežastis. Man davė 90% tiroidito diagnozę, bet kraujas atmetė, TTH normalus 1,5, darė antikūnius, dar turiu mazgelių, tai tiesiog papildomas TTH stebėjimas ir kas metus echoskopas.
RauDonoji parašė:
Galiu įrodyt, kad bent man asmeniškai tie "super ankstyvi" yra tik marketingo apgaulė, viršuje paprastas srovinis, apačioje ankstyvas, tuščias😄
Wow sveikinimai 😍 o jūs Rugsėjinuku grupei buvote 2022metais? Jei taip pat tada mes kartu ten buvome 😍😆
pierla parašė:
As sia dabar sugeriau, ziuresiu ar sukele. Bet ir lasinuosi i vena, kai labai mazai.
Ar nepakelia sulašinimas? Aš lapkritį dariausi feritiną buvo 6, sulašino, bet ne monofer, kitokią per 3 kartus, monofer neturėjo, tai po 6 savaičių feritinas jau 56
Smurfetta3 parašė:
Wow sveikinimai 😍 o jūs Rugsėjinuku grupei buvote 2022metais? Jei taip pat tada mes kartu ten buvome 😍😆
Buvau, matytas jūsų nickas😄 maniškis gimė 2022 Rugsėjo 25
RauDonoji parašė:
Buvau, matytas jūsų nickas😄 maniškis gimė 2022 Rugsėjo 25
Maniškis rugsėjo 5d🥰
Smurfetta3 parašė:
Maniškis rugsėjo 5d🥰
Dabar jūsų testą pamačiau, blemba jie keisti palikę, dabar pirkausi amedi srovinį paprastą ir juostelę šitą, srovinis matėt koks, o juostelė visiškai tuščia, suprastėjo
RauDonoji parašė:
Dabar jūsų testą pamačiau, blemba jie keisti palikę, dabar pirkausi amedi srovinį paprastą ir juostelę šitą, srovinis matėt koks, o juostelė visiškai tuščia, supras…
Turiu jau du srovinius bet dar palauksiu.
vienas amedi kitas siromed abudu ankstyvi
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai