mazyle parašė:
Sveikos, šiandien man 10 dpo, turėtų šiandien/ryt prasidėti mm, bet ov šį ciklą buvo cd18, nes susirgau gripu, kai turejo buti ov (taip manau). ciklas 28-29d
…
Kaip grazu !!sveikinu!!🤗🩷💫
mazyle parašė:
Sveikos, šiandien man 10 dpo, turėtų šiandien/ryt prasidėti mm, bet ov šį ciklą buvo cd18, nes susirgau gripu, kai turejo buti ov (taip manau). ciklas 28-29d
…
Kaip grazu !!sveikinu!!🤗🩷💫
RauDonoji parašė:
Galiu įrodyt, kad bent man asmeniškai tie "super ankstyvi" yra tik marketingo apgaulė, viršuje paprastas srovinis, apačioje ankstyvas, tuščias😄
Sveikinimai!!💫 dziaugiuosiu uz jus ,tikrai matosi,linkiu rysket dabar 🌸❤️
RauDonoji parašė:
Galiu įrodyt, kad bent man asmeniškai tie "super ankstyvi" yra tik marketingo apgaulė, viršuje paprastas srovinis, apačioje ankstyvas, tuščias😄
Sveikinimai!❤️
Sveikos merginos! Linkiu visoms sulaukti ryskiu dvieju juosteliu!🫶 as savuju jau sulaukusi🥹
Gal ka domina vitaminai "Ovosicare fertility"?
Turiu 2 dezutes, vienoje isgertos 8 tabletes. Parduociau abi uz 25 eur.
Jas man rekomendavo ginekologe, pasiskaityti galima internete. Ju galiojimas iki 08/2027.
FoxLady parašė:
1cd![]()
11DPO, testas tuščias
Jaučiu, kad ateina mm. Praeitus du ciklus prisigalvojau stebėdama visokius simptomus, bet dabar jau suprantu, kad visi šie simptomai nuo PMS, ir kad leisti sau 'viltis' tik po teigiamo testo
Gero Jums naujo ciklo!
RauDonoji parašė:
10dpo, nejaugi po 4 metų vėl į Rugsėjinukus, nuo pirmagimio termino 1 diena skirtumas😄
Laikau kumščius už Jus!
6 CD, po 2 nesėkmingų nėštumų pradėjau atidžiau sekti skydliaukę - ir matau, kad laikosi 3,8-4,0. Rezultatas prastas, einu skubos tvarka pas endokrinologę. Labai tikiuosi, kad čia ir yra atsakymas dėl greito pastojimo ir persileidimo. Gal kas nors su panašia problema susiduriat?
Pozityvioji parašė:
6 CD, po 2 nesėkmingų nėštumų pradėjau atidžiau sekti skydliaukę - ir matau, kad laikosi 3,8-4,0. Rezultatas prastas, einu skubos tvarka pas endokrinologę. Labai ti…
As esu su pasalinta viena puse skydliaukes. Asmeniskai kol Tth nenumusau iki 2, pastoti nepavyko. Bet gavau tiroksina ir sutvarkem. Tik reikia kantrybes, kad atitaikyti doze, nes pirmine man buvo per maza 🙏
RauDonoji parašė:
10dpo, nejaugi po 4 metų vėl į Rugsėjinukus, nuo pirmagimio termino 1 diena skirtumas😄
Yra! Valio!
Dainutii parašė:
As esu su pasalinta viena puse skydliaukes. Asmeniskai kol Tth nenumusau iki 2, pastoti nepavyko. Bet gavau tiroksina ir sutvarkem. Tik reikia kantrybes, kad atitai…
Kaip idomiai is tikro, nes mano pastojimai kol kas 'lengvi' - du pastojimai is 3 bandymu. Bet kaip greitai pastoju - taip greitai, deja ir persileidziu.. Bet labai labai tikiuosi sunormalizuota skydliauke ir yra raktas i sekminga nestuma..
Pozityvioji parašė:
Kaip idomiai is tikro, nes mano pastojimai kol kas 'lengvi' - du pastojimai is 3 bandymu. Bet kaip greitai pastoju - taip greitai, deja ir persileidziu.. Bet labai …
Gal tai jums ir atsakymas i praradimus... nepraraskit svarbu vilties. Metus laiko kovojau su skydliauke, ejau kryziaus kelius ir pavyko. Pavyks ir jums! Linkiu sekmes!❤️
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai