mazyle parašė:
kol pilnai ryškios nepamatysiu tikriausiai nepatikėsiu dar!🤭
Kaip 10dpo labai ryskus net ir juosteliniai
jums is trecio ciklo pavyko :)? Ar kazka keitet mityboje, iprociuose pradejus planuot?
mazyle parašė:
kol pilnai ryškios nepamatysiu tikriausiai nepatikėsiu dar!🤭
Kaip 10dpo labai ryskus net ir juosteliniai
jums is trecio ciklo pavyko :)? Ar kazka keitet mityboje, iprociuose pradejus planuot?
gabiju parašė:
Žinau, tikrai... bet dabar labiausiai ramybes neduoda tas skausmas, atrodo praeina nebeskauda ir vel užeina plius kad chat gpt ir cia skaiciau kad koja, kirksni gal…
Visai nesenai buvau del skausmo nueinancio i kirksni pas gine - liepe pagerti magnio ir sake toks skausmas gali atsirasti del gimdos pletimosi. Ji tempia raiscius, del to gali panasaus pobudzio skausmas atsirasti.
Tai nebutinai reiskia kazka negero.
pierla parašė:
Kaip 10dpo labai ryskus net ir juosteliniaijums is trecio ciklo pavyko :)? Ar kazka keitet mityboje, iprociuose pradejus planuot?
net nezinau ar galiu sakyti kad is trecio, pradejom nebesisaugoti pries 3men, o va paskutini menesi tik pati pradejau sekti ov su testais, nes pirmi du menesiai buvo "beletik", nes man atrodo visus tuos du men pavelavom nes kaip tik buvom isvyke per mano ov, ir neturejom progos (bet nesu tikra nes nesekiau, tik pagal tai ka programele sako)
o nepilnai menesi naudoju ta folio rugsti (foliata), bet pas mane ir mini anemija , hemoglobinas zemas, bet nezinu kaip del feritino.. nes papildomai nesitikrau ar jo atsargos zemos..
mazyle parašė:
net nezinau ar galiu sakyti kad is trecio, pradejom nebesisaugoti pries 3men, o va paskutini menesi tik pati pradejau sekti ov su testais, nes pirmi du menesiai buv…
Smagu kai nereikia ilgai planuoti
Pasitikrinsit feritina ie matysit ar reikia atsargas puldyti. Mano amzina kova su feritino stygium neaibaigia, tai as aita rodikli vis pasitikrinu
bet tai meauaije au pastojimu
o ka naudojate kad padidinti feritino skaiciu?pierla parašė:
Smagu kai nereikia ilgai planuoti![]()
Pasitikrinsit feritina ie matysit ar reikia atsargas puldyti. Mano amzina kova su …
mazyle parašė:
Sveikos, šiandien man 10 dpo, turėtų šiandien/ryt prasidėti mm, bet ov šį ciklą buvo cd18, nes susirgau gripu, kai turejo buti ov (taip manau). ciklas 28-29d
…
Labai teigiami sveikinu 🤩😇🙏
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai