Elidy parašė:
Sveikos, ir aš norėčiau patekti 🙂
Parasykit man asmenine zinute su prisistatimu iskur esat, kiek laiko lauketes...? Ir foto irodimu, skano ar pilvuko foto. 😉
Elidy parašė:
Sveikos, ir aš norėčiau patekti 🙂
Parasykit man asmenine zinute su prisistatimu iskur esat, kiek laiko lauketes...? Ir foto irodimu, skano ar pilvuko foto. 😉
Asvija parašė:
Oho jei čia tokia atranka, tada Ačiū nebereikia ;)
Elidy parašė:
Oho jei čia tokia atranka, tada Ačiū nebereikia ;)
Uzdara grupe yra skirta tik aktyvei bendraujancioms ir besilaukencioms gruodinuku Kaunietems. 😉
Asvija parašė:
Uzdara grupe yra skirta tik aktyvei bendraujancioms ir besilaukencioms gruodinuku Kaunietems. 😉
Iš grupės pavadinimo aišku kam skirta grupė. O aktyvumas priklauso nuo asmeninių foto siuntimo ir prisistatymo Jums? Gal pirma išmokit rašyti gramatiškai taisyklingai "aktyvei, besilaukenti"..... Ačiū tikrai nesinori priklausyti tokiai grupei ;)
Elidy parašė:
Iš grupės pavadinimo aišku kam skirta grupė. O aktyvumas priklauso nuo asmeninių foto siuntimo ir prisistatymo Jums? Gal pirma išmokit rašyti gramatiškai taisykling…
Tiesiog nenorim apsimeteliu i grupe prisiimti, nes susibendraujam ir aktyviai dalinames pilveliu foto, veliau dalinsimes vaikuciu foto, o visokiu istoriju yra buve kituose forumuose.
Nenorit pateikti irodymu ir nereikia, galit atviroj gruodinuku grupej bendrauti.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai