2021.05.16 19:50 (prieš 4 m.)
Pasakykit man, mielos mamos, kaip jūs reaguotumėt. Grįžo vyras, nesimatėm nuo sausio mėnesio. O šiandien nuvykom pas jo tėvus praleisti pusdienį. Nepamenu ką kalbėjom, buvo ir jo brolio žmona. O mama ir sako. Ot kaip pasikeitė laikai. Grįžta sūnus ir pirmiau ne mamą aplanko,o pas žmoną važiuoja
Trupitį pasimečiau ir sakau, sūnis jau užaugęs ir savo šeimą turi ir niėjau tolėliau,kad netyčia neleptelčiau ko riebiau. Kažkaip nepatiko man tie žodžiai. Santykiai su anyta tai geri šiaop, bet kartais va taip pasako kažką, kad man truputį nejauku :/ lyg ir pyktelėjau mažumėlę tą akimirką. Gal ir nenorėjo kažko blogo passkyt, bet man iškart nepatiko.....
Arba mokau mergaitę, kad gėlytės negalima.skinti, nereikia lupti gėlytės žiedų. Paloesti galima, pajausti, bey lupti nereikia, lai žydi. O ji paėmusi mergaitę va imk, imk, nupešk žiedelius. Sakau nereikia pešti žiedelių. Sako pas močiutę galima viską. Sakau mama neleidžia ir moko atvirkščiai, o jūs darot priešingai
Arba sako duok mergaitę man, tau gal sunku. Sakau ioj ne, viskas ok. Sakoduok duok, tau per dienas atsibosta, taip mažiuke, atsibosti mamai? Sakau niekada neatsibosta
vyras sako, nu kam tu imi ją, jeigu matai, kad ji verkia ir nesileidžia, sako ji, nieko nieko, paverks ir nustos.
Ar aš čia perdedu biškį jau?
Sakau, taip tai nieko viskas, bet kartais va kažką tokio pasako/padaro ir man jau peilis!