Saulute@ parašė:
Pasiskambinkit i sodra rytoj. Jusu pirmam vaikiukuj dar 3metu nera,gal kaip nors ismoka skaiciuotu pagal pirma vaikiuka.
Aš su pirmu vaikučiu niekur nedirbau, tik taip ją paprastai auginau, nebuvo man nei dekretiniu nei VPA
Saulute@ parašė:
Pasiskambinkit i sodra rytoj. Jusu pirmam vaikiukuj dar 3metu nera,gal kaip nors ismoka skaiciuotu pagal pirma vaikiuka.
Aš su pirmu vaikučiu niekur nedirbau, tik taip ją paprastai auginau, nebuvo man nei dekretiniu nei VPA
Burundukėėė parašė:
Aš su pirmu vaikučiu niekur nedirbau, tik taip ją paprastai auginau, nebuvo man nei dekretiniu nei VPA![]()
Kiek skaiciau, tai galejote tiesiog neiti i dekreta kada priklauso, t.y. Nuo rugpjucio 3d, o isdirbti ilgesni laika, kad gautusi stazas, tokiu atveju butu sumazejusi motinystes ismoka, atitinkamai pagal dienu skaiciu kiek veliau iseinat, dabar manyciau jau saukstai po pietu 🤷🏻♀️ As irgi nuo 3d isejusi, ismoka suskaiciuota, sia savaite jau turetu pervesti.
amberiukas parašė:
Kiek skaiciau, tai galejote tiesiog neiti i dekreta kada priklauso, t.y. Nuo rugpjucio 3d, o isdirbti ilgesni laika, kad gautusi stazas, tokiu atveju butu sumazejus…
Ismoka nesumazeja jeigu veliau iseini negu 30 savaiciu, nebent iki dekreto isejimo pagimdai ir jau buna virs 30 savaiciu, tada moka ne uz 126 d., bet uz 52 d. Kazkuriam forume rase mamyte kazkuri, kad tokioj situacijoj jai sodra patare skambintis gydytojai ir prasyti kad nutrauktu nestumo ir gimdymo atostogas ir iseitu veliau, bet vis tiek pati pasiskambinkit kad pakomentuotu konkreciai jusu situacija. O gal dar darbdavys neperdave duomenu apie isdirbtas liepos dienas, delto mazesnis stazas. Sodra turetu matyti uz koki laikotarpi duomenys yra perduoti...
Labas rytas. Rasiau pries kelias dienas,kad skauda desiniajame sone prie sonkauliu. Aplaksciau vakar puse poliklinikos gydytoju ir ka nieko nerado. Kraujas jokio uzdegimo nerodo,kepenys tvarkoj. Zodziu tik tulzies drebuciu yra uzsilike kurie nespeja pasisalint,nes vaikiukas spaudzia. Bet vel gi specialus kraujo tyrimas parode,kad vaikiukui tas nekenkia. Vakar dar nulekiau privaciai echo,kad ginekologe padarytu,tai skausmai del to,kad mano lelius isitaises sau prie sonkauliu ir guli patenkintas. Galvyte prie pat sonkauliuku vat ir spaudzia viska. Sake gydytoja reik tyketis,kad apsivers dar,nes kitaip reikes apsukinet. Esu girdejus nemaloni procedura ir pasekmes visokios buna. Liepe daryt pratimus kurie padeda apsiverst vaikiukuj.
Saulute@ parašė:
Labas rytas. Rasiau pries kelias dienas,kad skauda desiniajame sone prie sonkauliu. Aplaksciau vakar puse poliklinikos gydytoju ir ka nieko nerado. Kraujas jokio uz…
O tai ne cp priklauso jei vaikiukas sedi? Aš apie ta apsukinejima ir daug visko negero girdejus.. galvojau jau gal tu apsukinejimu nebedaro🤦♀️ Bet jums dar laiko yra tikrai dar gali apsisukt🙂
Murmara parašė:
Jai nenori kad apsukinetu, tada gimdai sedint, dabar mazai kam daro del to cp, nebent vaikiukas didelis.
Čia Lt liepia gimdyti kojom į priekį? Kipre tai be kalbu cp daro. Nes kojom į priekį gimdyti labai didele rizika, ne visi daktarai sugeba tokį gimdymą priimti ir ne visi norės rizikuoti.. aš nerizikuočiau tikrai, nors esu už natūralu 100 proc.
striksiuke parašė:
Čia Lt liepia gimdyti kojom į priekį? Kipre tai be kalbu cp daro. Nes kojom į priekį gimdyti labai didele rizika, ne visi daktarai sugeba tokį gimdymą priimti ir ne…
Nu man ir kažkaip baisiai skamba gimdymas kojom i prieki. Aš nepažystu nei vienos kuri taip Lietuvoj gimde. Drauges sedejo bet be kalbu cp dare.
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai