Sun1 parašė:
O koks gimdos kaklelio ilgis normalu 32 - 33 sav?
Man 30+4, gimdos kaklelis 2. Šiand išleido iš ligoninės, tik paskyrė tausojantį rėžimą.
Sun1 parašė:
O koks gimdos kaklelio ilgis normalu 32 - 33 sav?
Man 30+4, gimdos kaklelis 2. Šiand išleido iš ligoninės, tik paskyrė tausojantį rėžimą.
raggazina parašė:
kokius tuos įklotus ėmėt? žiūrinėju, bet man jau tamsus miškas darosi atsipaistyti![]()
![]()
Dabar taip staigiai nerandu, bet va tokio tipo pirkau, tik 4 arba 5 lašų geriau reikėtų. https://www.eurovaistine.lt/seni-lady-iklotai-normal-20-vnt
ri-a parašė:
Mano 2,4 tai irgi paskyrė tausojanti režima.
Dia Na parašė:
Aš šiandien užsakiau camarelo sevilla 🤷🏼♀️ Kiek domejausi tai jie praktiskai nesiskiria
Dabar pasižiūrėjau nuotraukas, tai tikrai jie beveik vienodi 🙂 Ir kaina gera 👍
ri-a parašė:
Kiek laiko ligoninėj gulėjot, brandino plaučiukus?
Burundukėėė parašė:
Sveikos manau gal atsiras tokių mamyčių kaip mano situacijoje buve. Mano stažas šiai dienai tipo pagal sodrą 11 mėn. 13 dienų. Nuo 08-03 išėjusi į dekretą. Ar įmano…
Nestandartinė situacija 🤔 Manau reiktų pasiskambinti rytoj sodrai ir išsiaiškinti.
Burundukėėė parašė:
Sveikos manau gal atsiras tokių mamyčių kaip mano situacijoje buve. Mano stažas šiai dienai tipo pagal sodrą 11 mėn. 13 dienų. Nuo 08-03 išėjusi į dekretą. Ar įmano…
Pasiskambinkit i sodra rytoj. Jusu pirmam vaikiukuj dar 3metu nera,gal kaip nors ismoka skaiciuotu pagal pirma vaikiuka.
ri-a parašė:
Plaučiukus mums jau ankščiau (27sa
brandino, o db tik stebėjo... gulėjau nuo rugpjūčio 7d.
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai