Girinukė parašė:
Aš žadu, labai mėgstu plaukiot. Ir pirmo nėštumi metu lankiau baseiną beveik iki aštunto mėnesio, jaučiausi labai gerai, manau, kad tai labai padėjo išvengti ir nug…
O galima maudytis ežere :)?
Girinukė parašė:
Aš žadu, labai mėgstu plaukiot. Ir pirmo nėštumi metu lankiau baseiną beveik iki aštunto mėnesio, jaučiausi labai gerai, manau, kad tai labai padėjo išvengti ir nug…
mergingute parašė:
Norėjau paklausti kas planuot darytis epidura? Ir jei darysites ar pirksites ar ligoninej prasysit
Man po epiduro ne kokia patirtis, skausmai nurimo tik kokiai 30 min, paskui vistiek nepakeliama buvo...😁 o kai liepe uzkelt kojas gimdymui tai as ju net nepakeliau... viena is personalo darbuotoju nepatenkinta man kojas taise, o jos man buvo tiesiog nutirpusios😁 iki dabar skausma jauciu nugaroje ypac saltuoju metu sezonu. Gal dabar atsisakyciau jeigu siulytu. (Pirma karta niekas net neklause, suleido, nes sake ilgai dar negimdysiu, o pagimdziau po 3 val.).
mergingute parašė:
Norėjau paklausti kas planuot darytis epidura? Ir jei darysites ar pirksites ar ligoninej prasysit
Reikia turėti tik pačią sistemą nusipirkus, apie 10€ seniau kainavo, o vaistukus ligoninė duos jei sugalvosite, kad jums reikia epidiuro 😊 aš pirmąjį norėjau be jo gimdyti, bet gydytoja patarė nusipirkti ir turėti dėl visa ko, ir ką, gimdymą teko skatinti, skausmų nebegalėjau ištverti, be jo tiesiog būčiau nebeturejusi jėgų finiše išstumti, tad prireikė. Akušeriniame sistemos nebūčiau gavusi, nes jie turėjo tik vaistus, o vakare vaistinė jau nedirbo 🙈
Alina.lin parašė:
Kokia programėlę naudojat? 🤔
Pregnancy week by week by amila, žalios tokios pėdutės kažkas man regis buvo forume rašęs apie ją. Toks daugiau pasižaidimas, ne viskas tikslu, bet visai smagus dalykas
gal yra ir geresnių, dėl to ir klausiau jūsų, gal ką esat atradusi įdomesnio
kandoriuke parašė:
Reikia turėti tik pačią sistemą nusipirkus, apie 10€ seniau kainavo, o vaistukus ligoninė duos jei sugalvosite, kad jums reikia epidiuro 😊 aš pirmąjį norėjau be jo …
Kaip įdomiai, čia gal ne Vilniuje? Kai gimdžiau pirmąkart, irgi darė epidūrą, bet nieko nereikėjo savo turėti...
dijaviko parašė:
Man po epiduro ne kokia patirtis, skausmai nurimo tik kokiai 30 min, paskui vistiek nepakeliama buvo...😁 o kai liepe uzkelt kojas gimdymui tai as ju net nepakeliau.…
Aš dariau, esu patenkinta, jokių nugaros skausmų po to nejaučiu, nors praėjo beveik 2 metai. Vis tiek skaudėjo ir su epidūru, bet mažiau manau tikrai. Dėl antro karto dar nesu apsisprendus..
Vikute12 parašė:
žinoma! nors sakoma, kad gali būti makšties infekcijų, grybelis koks, bet čia manau nuo organizmo priklauso, jei esat jautresnė, linkusi į uždegimus, tada gal reiktų ir pasisaugot...geriausiai patartų jūsų daktaras, jei neramu. Man niekada nieks nedraudė ir nepakenkė pirmo nėštumo metu. Tai galiu tik savo patirtim pasidalint
MamyteM parašė:
Mamytes, ar vystysite kudikelius nakties miegeliui? Gal turitie patirties su swaddle me up vystyklais?![]()
Spec vystyklu neturejom, vystem paprastai kazkur nuo 3sav iki kokiu 4men, nes pas mus istisai rankomis makaluodavosi, niekaip neuzmigdavo, o uzmigus pati save prikeldavo. Mum labai gerai buvo, vaikas ramiai miegodavo. Su antru ziuresim dar, jei vel makaluosis rankytem tai irgi vystysim.
Girinukė parašė:
Aš dariau, esu patenkinta, jokių nugaros skausmų po to nejaučiu, nors praėjo beveik 2 metai. Vis tiek skaudėjo ir su epidūru, bet mažiau manau tikrai. Dėl antro kar…
Man jau beveik 4 metai po gimdymo, skauda vis dar, bet pajauciu butent tada kai atvesta, tikiuosi kada praeis skausmas, nes lyk su kiekvienais metais vis maziau skauda, o gal jau ipratau😁