Kisulita parašė:
Sau į gimdyklą naktinius ir chalatą, dar gumines šlepetes ir pampį, vandens buteliuką ir kokių sveikų užkandžių sergantiems gd, vaikučiui šliaužtinuką, bodžiuką, ke…
Skamba kaip mano kuprinės turinys 😅😁😁
Kisulita parašė:
Sau į gimdyklą naktinius ir chalatą, dar gumines šlepetes ir pampį, vandens buteliuką ir kokių sveikų užkandžių sergantiems gd, vaikučiui šliaužtinuką, bodžiuką, ke…
Skamba kaip mano kuprinės turinys 😅😁😁
Saulute@ parašė:
Merginos gavau gert gelezi Tardiferon ar galiu nuo jo rausvai slapintis?
Saulute@ parašė:
Merginos gavau gert gelezi Tardiferon ar galiu nuo jo rausvai slapintis?
As geriu si. Viskas ok. 👌 jis man padeda kaip tik kiekviena diena nueiti i tuoaleta .😅 T.y neuzkieteja viduriai kaip anksciau

buvau priaugusi biskiuka
Daugiau, bet svoris nukrito ir dabar stovi ties 60-61kg 🤭 paskutiniu metu labai malasi prie
Skrandzio. Tai ir baisu daug prisivalgyti🤭🤭🤭 per visa
Nestuma nei karto nesupykino. Tik pradzioj rugstys kazkiek kylo. Dabar vel vakarais pakyla, nes mergina ypac aktyvi vakarais ir
Gaunu pilos prie skrandzio ar i koki sonkauliuka 😃👌 po 2 sav turesime skana ir apziura.
Nes pas mus isitvirtino labai zemai. Ir suzinosime kokia situacija dabar.👍
Nes 26 sav kai buvome, sake vos vos
Vos pakilo tik 🥺 tykiuosi ,kad
Susitvarke. Nes kitaip sake
Tiketis CP (kurio kazkaip prisibijau labiau nei gimdymo) 
Planuojama data - spalio 11, 2 ligoninė. Rugsėjo vidury dar važiuosiu į klinikas echoskopui, nuspręs dar galiu nešiot ar laikas gimdyt. Bet nuojauta kužda, kad viskas bus gerai ir lauksim natūralios veiklos pradžios
Lagamino kol kas nesikroviau, man vis labai anksti atrodo 🙈 bet jau turbut laikas po truputį dėliotis.
Ssssaulute parašė:
Kaip jaučiates? Mums siandien 33sav. Tikrai pasidare labai sunku🙀 priaugom 6 su centaisbuvau priaugusi biskiuka
Linkiu naturalaus,bet cp visiskas juokas lyginant su didziaisias saremiu skausmais, kurie man 12 al tesesi, ir kai atejo pasakyt ekstra operacija, pagalvojau pagaliau pabaiga mano skausmas. taigi nusiteikit optimistiskai
Mig.le parašė:
Ir mano toks pat terminaso dėl ko skatins?
Dėl GD. Ka tik po echo. Su asarom grizau. Cukrus kyla. Į ligoninę guldys. Daugokai vandenų ir lelius skersai guli. Vienu žodžiu prigasdino tik.
Vakar buvau pas angiochirurga kardiolitoj, del savo venu islindusiu,.kur atrodo kaip apspardytos, melyniuotos kojos.
Ir istinusiu kaip dramblio ir koju ir ranku.
Praskenavo, sako trombu ner.sveika.
Sakau nu tai ka jau kvepia lazeriu, nes kita gyd. Sake kad jau kvepia.
Sako nu nea nebutinai. Sako gali dar viskas grizt kaip buvo.
Sako bus matyt po maitinimo.
Plius sako yra ir kitu butu ne tik operacija ir lazeris.
Nu biski apsidziaugiau.
Itariu melavo 😂😂😂😂 nemanau kad tos venu.melynes dings ir manau tikrai kvepia lazeriu.
Nu bet bent trombu kojose ner, tai galiu toliau sau dramblineti 🤣🤣🤣
jenter parašė:
Dėl GD. Ka tik po echo. Su asarom grizau. Cukrus kyla. Į ligoninę guldys. Daugokai vandenų ir lelius skersai guli. Vienu žodžiu prigasdino tik.
Sveiki o cukrus aukštai užkyla kažko ir man pastaruoju metu kyla jau galvoju reiks enfokrinologui skambintis...bet rugsejo 16 d. Man vizitas pas kauni klinikose bijau kad ir man ta pati situacija gali būti...vaikas nuo 26 savaites skersai...nenusiminkit ir nusiteikit optimistiškai....o po dviejų savaičių ir man bus verdiktas....
jenter parašė:
Laikykites
iš vienos pusės gerai, kad guldo. Padarys tyrimus, pastebes, tonus užrašys. Leliukui tik į naudą. Aisku, aš pati kiekvieną kartą, kai guldavausi su pirmu vaiku ar su antru graudindavausi. Bet viskas tik vaiko naudai. Laikas greitai prabegs. O pasisukti gali bet kada 🌷🙏
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai