Kisulita parašė:
Aa, tikrai, aš iegi dar pleduką mažyliui įmesiu, tik dar neapsisprendžiau vilnonį ar dvigubą medvilninį 🤔
Bet jus pagimdzius galit valgyt ka norit, nebereikia stebet cukraus 😊 bent jau Norvegijoj taip yra 🤷♀️😊
Kisulita parašė:
Aa, tikrai, aš iegi dar pleduką mažyliui įmesiu, tik dar neapsisprendžiau vilnonį ar dvigubą medvilninį 🤔
Bet jus pagimdzius galit valgyt ka norit, nebereikia stebet cukraus 😊 bent jau Norvegijoj taip yra 🤷♀️😊
šiaurė123 parašė:
neistino? nekarsta/neskauda?
Pradžioje labai skaudėjo, o dabar tai niežti labai
juratinka1 parašė:
Pradžioje labai skaudėjo, o dabar tai niežti labai
na vaikiukas apsaugotas yra... bet del ramumo as gal nuvaziuociau pas daktarus i priimamaji... ale tai surado bite kur igelt, virsune
lllaura3 parašė:
Man akušerė minėjo, kad šeimos gydytoja kažkiek laiko po gimdymo dar pakartotinai siųs pasidaryti to gliukozės tyrimo, kur reikia išgerti tą birzgalą ir tada bus matyti ar viskas susitvarkė 🤔 Tai supratau, kad po gimdymo dar kurį laiką reikės prisižiūrėti mitybą 😬🙃
Joana8 parašė:
Spalio 19 d. Vokietija. Bet del GD sake, kad pernesiot neleis. Galbut net savaite anksciau.
Spalio 21 Vokietija😊
Kisulita parašė:
Man akušerė minėjo, kad šeimos gydytoja kažkiek laiko po gimdymo dar pakartotinai siųs pasidaryti to gliukozės tyrimo, kur reikia išgerti tą birzgalą ir tada bus ma…
Man endokrinologė sakė, kad ligoninėj turės patikrinti cukrų po gimdymo iš veninio kraujo. Paskui per 2-3 mėn. reikės kreiptis į savo šeimos gydytoją, kad paskirtų gliukozės toleravimo mėginį. Jei viskas bus normoje, tai kas metus tirtis gliukozę ir kas 2-3 metus darytis gliukozės toleravimo mėginį. Bet pas mane cukrus puikiai koreguojasi su maistu.
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai