Migvita parašė:
Man buvo spalio 2d. Dabar perkelė 38sav.CP(berniukas💙)
O kodel perkele??
Migvita parašė:
Man buvo spalio 2d. Dabar perkelė 38sav.CP(berniukas💙)
O kodel perkele??
Ssssaulute parašė:
O kodel perkele??
As einu i sporta kartu su visom.moterom i grupines. Man trenere parodo atskirus man adaptuotus pratimus visokius. Anksciau buvo parodziusi pilvo presui toki sonini pratima, kur reik gulet ant nugaros.
Nu visi dare paprasta pilvo presa, o as sita adaptuota.
Pamate trenere, nusoko nuo scenos,.prileke.
Sako viskas tau jau jokiu pratimu ant nugaros nebegalima daryt. Pilvas per didelis. Gali uzsispausti.
Nesupratau kas ar vaikas ar dar kas.
Nu tai cia tiesiai per aplink pasakoju, kad ant nugaros gulet nebegalima nes kazkas uzsispaudzia.
Ssssaulute parašė:
O kodel perkele??
Vandenu mažoka🤷🏼♀️sakė pats tas bus išnešioti iki 38sav. Ir sėdi mano mažius
Requem parašė:
As einu i sporta kartu su visom.moterom i grupines. Man trenere parodo atskirus man adaptuotus pratimus visokius. Anksciau buvo parodziusi pilvo presui toki sonini…
Ant nugaros gulint tuscioji v3na jei gerai pavadinima pamenu uzsispaudzia tai mazai deguonies jums ir vaikeliui zodziu nestumo metu soniukai pageidautina ant kairio😁
Kisulita parašė:
Man akušerė minėjo, kad šeimos gydytoja kažkiek laiko po gimdymo dar pakartotinai siųs pasidaryti to gliukozės tyrimo, kur reikia išgerti tą birzgalą ir tada bus ma…
Taip, bent jau cia po 4menesiu daro ta tyrima, bet pagimdzius galima maitintis iprastai 😊 as maziu kai pagimdziau, man iskart sulciu dave gert, sakau, man gi GD, negaliu, sako viska gali 😁😁😁 ir po gimdymo tikrino, tai normose buvo. O ir pagimdzius keiciasi normos gi 😊👍
setaeli parašė:
Aš irgi labai suku galvą, ką įsidėti valgyti... gerai, jei ligoninė gerai maitina, o mūsų ligoninė jau Lt pagarsėjus, kaip tiekianti blogiausią maistą... kai buvau …
Cia jus apie Klp GN?
As pries 2 metus gulejau tai siaubas buvo, niekas neskanu, maisto patiekimas 30 m atgal. Baisu pagalvoti ka valgyti reikes. Gal uzsisakyti gales🤔
padauzaaa2 parašė:
Ant nugaros gulint tuscioji v3na jei gerai pavadinima pamenu uzsispaudzia tai mazai deguonies jums ir vaikeliui zodziu nestumo metu soniukai pageidautina ant kairio…
Nu va aciu uz papildyma.😁
Nes galvojau tai negi pati ta vaika begulint su pilvu galiu uzspausti.
O gal zinot kodel butent ant kairio sono reik gulet?
Kuo desinys sonas nusikaltes? 😂
Furija parašė:
Gal kuri nuolat jaučiatės ištroškusi? Nesuprantu kas darosi, geriu daug, tiek daug, kad jau net fiziškai į skrandį nebetelpa, bet vis tiek visą laiką noriu gert 🙈 n…
Mane taippat labai troskina,bet manau cia man del diabeto.Geriu mineralini vandeni,galiu isgerti per diena iki 3 dideliu buteliu😲😀
Requem parašė:
Nu va aciu uz papildyma.😁
Nes galvojau tai negi pati ta vaika begulint su pilvu galiu uzspausti.
Priežastis ta pati, dėl ko nerekomenduojama ir ant nugaros. Per dešinį šoną ir eina ta tuščioji vena.
Atigissa parašė:
Priežastis ta pati, dėl ko nerekomenduojama ir ant nugaros. Per dešinį šoną ir eina ta tuščioji vena.
nu tas nestumas... kai pagalvoji, kad visa nakti ant kairio sono reik gulet... man tada ir kluba ta skauda ir ausi paskausta...
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai