Karollll parašė:
Man sakė gert 800 ir žuvų taukus ir kadangi man vis pamaudzia pilvuką tai magni taip pat sakė gert ir progesteroną nes buvo žemas🙂
Koks buvo progresteronas ?
Karollll parašė:
Man sakė gert 800 ir žuvų taukus ir kadangi man vis pamaudzia pilvuką tai magni taip pat sakė gert ir progesteroną nes buvo žemas🙂
Prelestnaja parašė:
Sveikos, mamytes! Jungiuosi ir as i spalinuku buri. Jei viskas bus gerai, tai turesiu antra spalinuka, pirmas gime spalio 13. Nestumo pozymiai beveik nekankina, ka…
Mano krūtinė labai jautri, paskausta nugara arba pilvą, šiandien atsikėliau tai pusę dienos lyg ir pykino lyg ir šleikštulys kažkoks 🙂
Prelestnaja parašė:
Sveikos, mamytes! Jungiuosi ir as i spalinuku buri. Jei viskas bus gerai, tai turesiu antra spalinuka, pirmas gime spalio 13. Nestumo pozymiai beveik nekankina, ka…
Pas mane tik sloga atsirado ir šiek tiek temperatūra pakilusi. Daugiau jokių požymių, iš esmės jaučiuosi puikiai! 😊 Ai, tiesa, naktį miegu labai kietai ir užmiegu daug greičiau nei anksčiau. Tai gal čia irgi prie tų požymių... 🤔
Prelestnaja parašė:
Man pilvuka vis pamaudzia, beveik visada miegoti noriu. Padaznejes pulsas labai jauciasi, tai as cia irgi prie nestumo priskiriu. Ir siaip toki bendra silpnuma jauciu, sunkiau krutu
elvin parašė:
Jau dideli skaičiukai💙
idomu, turi reiksmes tas dydis ar ne 🙄
Inesa Ines parašė:
47 tik
Labas visoms!
jungiuos antrą kartą į spalinukų grupę!🤭 pirmoji mergička spalio pradžioje gimė,antras maždaug pagal tėvų darželio skaičiuoklę 14d.turėtų būti
pirmą kartą sužinojau,kad laukiuosi vasario 5d.,o šiemet vasario 4. Tris testai teigiami, laukiu eilėje pas ginekologę
Pucci parašė:
idomu, turi reiksmes tas dydis ar ne 🙄
Blogiau būtų jei mažiau rodytų😊
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai