Violetuks parašė:
Tos kurios yra 5ar 6sav pagal paskutines mm. Pas gine buvot, ar mate kazka? Ar yra jum tepliojimas?
As buvau nuejus 10d, bet nieko neziurejo, uzrase echoskopui 25d
Tepliojimo nera
Violetuks parašė:
Tos kurios yra 5ar 6sav pagal paskutines mm. Pas gine buvot, ar mate kazka? Ar yra jum tepliojimas?
As buvau nuejus 10d, bet nieko neziurejo, uzrase echoskopui 25d
Tepliojimo nera
waiwa1401 parašė:
Sveikos merginos😊 aš ir jungiuosi prie jūsu. Paskutinės mėnesinės sausio 6 diena buvo.. laukiu pykinimo, nes su pirmu tai žiauriai pykino, o dabar nieko, aišku gera…
Su pirmuoju begalo pykino iki 4 mėnesio , patalpoje negalėjau ilgai išbūti..🙈 Ir testas ,daug greičiau parodė dvi ryškias ,nei dabar ,o dabar tai papykina ,bet retai ☺ O yra tokių kurios priaugot svorio ,o gal kaip tik numetėt ? 🤭☺
Murmiau parašė:
Su pirmuoju begalo pykino iki 4 mėnesio , patalpoje negalėjau ilgai išbūti..🙈 Ir testas ,daug greičiau parodė dvi ryškias ,nei dabar ,o dabar tai papykina ,bet reta…
Aš koki 1 kila. Ir dirbu sėdima darba, tai norisi virsutine kelniu saga atsisegt, nes veržia😁 bet galvoju dar ankstoka nestukiu kelnes pirkt😱
waiwa1401 parašė:
Aš koki 1 kila. Ir dirbu sėdima darba, tai norisi virsutine kelniu saga atsisegt, nes veržia😁 bet galvoju dar ankstoka nestukiu kelnes pirkt😱
Tai bandykit gal kokias tymputes dėtis ,kad nespaustų 😊 Nes aš tai pagrinde su timpom vaikštau 😊
Murmiau parašė:
Su pirmuoju begalo pykino iki 4 mėnesio , patalpoje negalėjau ilgai išbūti..🙈 Ir testas ,daug greičiau parodė dvi ryškias ,nei dabar ,o dabar tai papykina ,bet reta…
Numečiau -4 ir toliau po truputį krenta,bet aš nesiskundžiu,tegul ima iš manęs kiek reikia..😀
L_Lesnik parašė:
Numečiau -4 ir toliau po truputį krenta,bet aš nesiskundžiu,tegul ima iš manęs kiek reikia..😀
O man svoris aplamai sunkiai auga , tik numetu ištisai ,tai dabar priaugau 1kg800g 😊
Murmiau parašė:
O man svoris aplamai sunkiai auga , tik numetu ištisai ,tai dabar priaugau 1kg800g 😊
Aa,tuomet jums irgi gerai,jei jums to reikia ir jus patenkinta,tai labai šaunu
pas man nėr viršsvorio, bet prisirinkt suspėsiu,šiaip kuo mažiau pririnksiu,tai greičiau ir sugrįšiu į savo svorį po gimdymo
Tos, kurios sportavo iki nėštumo, sportuojate ir toliau ar vis dėl to darote pertraukėlę iki pirmojo vizito pas gydytoją ir tik tada sportuosit vėl? 😊 Aš iki nėštumo sportavau bet kažkaip iki vizito pas gydytoją sustabdziau sportą, nes prieš tai turėjus du ankstyvus (tuo laiku ir sportavau) tai dabar kazkaip nelabai drįstu kol gydytoja neduos leidimo, bet ir dabar galvoju ar nepadariau klaidos kad sustojau sportuot (realiai jau virš 2sav), nes sugryst bus dar sunkiau 🤔
Tutita parašė:
Ne negeriau. O ka aspirinas duoda? Nuo ko? Pr
G nesitikrinau.
Jei negeriat tai ir nereikia, būna kas geria, nuo jų truputį tema kraujuoja
Prg gal pasiziureciau, arba kaip ir sakau gal mėnesiniu laikas todėl taip. Sekmytes
Murmiau parašė:
Štai testukai 🙄🙈
Aš tai Siulyciau kraujo tyrimus hcg pasidaryti. Tie testai tik nervų gadinimas.
A.Bo. parašė:
Mūms 6 sav. Šiandien buvau pas ginekologa, viską patikrino ir matem plakančią širdelę Sakė viskas gerai. 🙂 Jokiu tepliojimų nėra.
Lygiai 6 sav? Kada jums mm buvo? LB įdomu kada širdelė jau plaka
skaičiau nuo 17.000 kaip hcg pasiekia
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai