EglėB parašė:
Viskas susitvarkė, visgi paskambino ir sako, jog gausim savo vežimąTai kas pas juos per nesąmonė ten buvo taip ir nesupratau
![]()
![]()
Įtariu vadybininkas klaidą padarė bandė suktis :)) svarbiausia išsisprendė
EglėB parašė:
Viskas susitvarkė, visgi paskambino ir sako, jog gausim savo vežimąTai kas pas juos per nesąmonė ten buvo taip ir nesupratau
![]()
![]()
Aguona_ parašė:
Visko gali būti, bet svarbiausia, jog visgi išsisprendė, o koks NSO ten buvo jau liksiu nesužinojus
EglėB parašė:
Mamos, kaip nepasiduodat norui viską pirkti, ypač, kai aplink atrodo vieni išpardavimaiBaisu, jog prisipirksiu visko maišais ir po to nepanaudojus galvosiu, kur…
Nežinau ko laukiuos tai vis sau sakau , kad pradesiu pirkt kai žinosiu ko laukiuos, tai kolkas dar visai nieko ne nusipirkau 😀😀
EglėB parašė:
Mamos, kaip nepasiduodat norui viską pirkti, ypač, kai aplink atrodo vieni išpardavimaiBaisu, jog prisipirksiu visko maišais ir po to nepanaudojus galvosiu, kur…
As uzmetu aki, bet kazkaip su seniais besmegeniais pavasari gimsianciam vaikui bodziu ar megztiniu nesinori
aiskiau link pavasario bus kokio svorio mazuliai bus ir tiklesnes lytis.
europaa parašė:
Merginos, o gal padėtų mikrolax klizmutė, jei jau tokia situacija? Po jos bandyt gan ženkliai pakeist mitybą, įtraukiant daug daržovių, ląstelienos turinčių produkt…
Ir skydliauke mano sutrikus bet geriu vaistus daug metu ir gelezi vartoju. Man tokiom bangom lyg buvo susitvarke bet dabar tragedija, darzoves valgau nors neipatingai dabar jos traukia reikia uzsiimti situo reikalu priziuret mityba tikrai padeda man visokiu spinatu darzoviu smuviai bet kazkaip per darbus uzimtuma nerandu laiko labai demesio skirti mitybai siandien pietums hesa kirtau 😿 na po menesio jau atostogos man tai visa demesi skirsiu tokiems dalykams nes tikrai turi itakos matau. Pasakysiu penktadieni savo ginei bet turbut irgi sakys valgyt darzoves.
O man dar prie visko 💩 siandien ryte atsikeliau su tragisku klubu skausmu nes daznai nakti tempia skauda traska net tai iki siol skauda o ryte isvis paeit negalejau 🤷🏻♀️ Subyresiu tuoj
Foff parašė:
As buvau pas gastro, ji labai rekomenduoja forlax 11g.sudetis nerealiai draugiska. Veikimo principas patrauklus ir nekenksmingas, jis net kudikiams duodamas, tiesio…
Dekui pasidomesiu tikrai 🙏🏼
Maziukas12 parašė:
Sveikos rekomenduokit gerai oro drėkintuva namams mačiau rašete kad naudojat pilnas internetas visokių nežinau kokį rinktis
as turiu ir naudoju dormeo, patinka
jis man ir eina kiekviena nakti beveik 👍
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai