Greitute2 parašė:
Sveiki,
Gal kuri mamyte susidūrė su šia situacija. Pasibaigus pirmam vaikuj motinystės ato…
Viskas tas pats bus, kaip ir su pirmuoju.
Greitute2 parašė:
Sveiki,
Gal kuri mamyte susidūrė su šia situacija. Pasibaigus pirmam vaikuj motinystės ato…
Viskas tas pats bus, kaip ir su pirmuoju.
Moonis parašė:
Na mano darbas nenukentes nuo nestumo as viska galiu daryti, nes darbas ofisinis, nes vis vien kazkaip baisu kad gali atleisti 🤷♀️ nes kito darbo nesinoretu ieskot…
Aš kadangi gyvenu Danijoje, tai pas mus šiek tiek kitokia sistema, nėra baisu darbuką prarasti
Bet manau pasisakyti ne pro šalį, jei krūvis didelis
sugar parašė:
O kurios darėtės tyrimą synlab kaip greitai gavot atsakymą? /)
Laikas buvo 11.45, atsakyma gavau apie 17val.
Aš manau be 12 sav tikrai nesakysiu o šiaip norėčiau 16sav sulaukti
Buvo zadeje alga pakelt bet nepadarė to tai noriu dabar dar pasikelt
Kiek žinau jei praneša darbdaviui su pažyma rankose jis nebegali jūsų atleist jei turit neterminuotą sutartį. O jei pradėtų darbdavys daryt spaudimą manau galima pakalbėt su gydytoja ir pasiimti biliuteni. Nelinkiu, bet kolegė visa nėštumą taip ir prabuvo ant biliutenio deja ne dėl to kad pati norėjo, bet svarbiausia viskas gerai baigėsi
sugar parašė:
O kurios darėtės tyrimą synlab kaip greitai gavot atsakymą? /)
Jau gavau atsakymą iš Synlab (kraujas priduotas 10:15h)
Kaip suprantu, atitinka 5 savaites.

Sveikos !
Noriu prisijungti prie Jūsų grupės. Esu iš Vilniaus, auginu 8 m. sūnų ir sužinojau, kad laukiuosi antrojo vaikelio
Skraidau visą dieną ant sparnų. Sunku susikaupti dirbti. Jau galvoju kaip čia viskas bus, kad gal kiek pasiremontuoti butą reikėtų
kada norėsiu nėštukės fotosesijos
Gal turite rekomenduoti gerą gydytoją nėštumo priežiūrai Vilniuje? Na ir aišku dabar pat norėčiau dar nueiti, įsitikinti kad viskas gerai. Nes deja mano ginekologė nedirba
Noraipildosi parašė:
O as jau sedziu prie kabineto... Idomu ar ka matys..
Parasykit kaip sekesi smalsu as kita savaite aisiu 🥰
Zirnius parašė:
Sveikos. Vakar pasidariau nestumo testa bitute. Po 10min nieko nerode. Bet siandien ryte issitraukiau is stalciaus ir radau toki vaizdeli kaip manot ar galiu tiketi…
Siūlyčiau ryte pakartot
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai