Svajonėspildosi parašė:
Didelis aciu jums! ❤️
Svajonėspildosi parašė:
Didelis aciu jums! ❤️
Red_Flower parašė:
Didelis aciu jums! ❤️
Nera uz ka 😍jei reiktu galiu daugiau pafotkinti,tik rasykite apie ka domintu 😁
Štai, "Mažylio receptai" pdf formatu:
https://drive.google.com/file/d/0BwgP_sm6CAJhUTVMVHVSOGxwNnc/view?usp=drivesdk&resourcekey=0-13EmBa_RKjkr80lQ87yfsw
Kaip miega jūsų leliukai? Aš nežinau kas maniskiui pasidarė bet verkia vis naktį n kartų, kartais duodu krūtų, kartais tenka supti... Nesuprantu.. Pilvelio neatrodo kad skaudėtų..
Reiks jaunir ir man įtraukti į mitybą mesyte, nes kitą sav 7men🤗🤗 pradėsiu gal nuo triušienos
Bomparyy parašė:
Kaip miega jūsų leliukai? Aš nežinau kas maniskiui pasidarė bet verkia vis naktį n kartų, kartais duodu krūtų, kartais tenka supti... Nesuprantu.. Pilvelio neatrodo…
Gal pradejo jie sapnuoti ka nors maniskis tai prabunda noredamas pieno atsigerti 😃 bet va mano 3 metu pana buna jog naktimis verkti pradeda, uzpraita nakty verke gal kokias 10min nuraminti nejo 🤷🏻♀️
Bomparyy parašė:
Kaip miega jūsų leliukai? Aš nežinau kas maniskiui pasidarė bet verkia vis naktį n kartų, kartais duodu krūtų, kartais tenka supti... Nesuprantu.. Pilvelio neatrodo…
Mes per tas ligas ir pirmąjį dantuką turim 🥰 turbūt prisidėjo dygimas prie viso to, kitas šalia irgi lenda 🙄 tai galiu pasakyti naktiniai tokie kaip dejavimai per miegus mums būna, kaltinu dantis, turbūt suskausta, o jeigu pilva tai staiga suklykia nubunda, ne dažnai bet būna. Tai va turbūt dantukai, o gal dienos įspūdžiai?
Red_Flower parašė:
Sluoju tas grindis kiekviena diena 2k dienoj ir praplaunu daznai, sunus dabar kai ropineja tai pastoviai delniukai aplike kokiais tai nesvarumais, nu jau siutas ima…
Iš vienos pusės nelaukiu tos dienos kai visur ropinės, slėpti visus daiktus reikės, o ypač sesiu žaislus, nes jos tiek savo kambaryje, tiek pirmam aukšte hole žaidžia ir turi visokiu smulkmenų 🙉 kai pirmą auginau labai baugino tie nešvarumai, na bet paskui požiūrį pakeičiau 😄 nuplauni ar pavalai tas rankas drėgnomis servetėlėmis ir toliau į trasą 🙂
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai