julaklm parašė:
kaip pažistama!man antras neštumas, pirmas buvo beveik be jokių simptomų, o šis su visa puokšte
pykina, baisiai skauda krutinę, kvapai, emocijos, nuovargis :)…
man lygiai tas pats kaip jum :)))
julaklm parašė:
kaip pažistama!man antras neštumas, pirmas buvo beveik be jokių simptomų, o šis su visa puokšte
pykina, baisiai skauda krutinę, kvapai, emocijos, nuovargis :)…
man lygiai tas pats kaip jum :)))
Indresa90 parašė:
Merginos, o kada scane matosi lytis maždaug?![]()
12-13 sav jei rodosi mato
zumbuke parašė:
Čia jau visad taip ar būna susitraukia? Mano tai pasipučia tai vėl lyg ne nėščia..tik apimtis liemens išplatėjo lb su kelnėm matosi, veržia...
O kaip jums reikalai su kelnių nešiojimu? Aš po karantino pirmą dieną pabuvau ofise su klasikinėm kelnėm, tai vajeee kaip spaudė, veržė, net šonus atrodė, kad surakins, tai iki šiol nenoriu kelnių nešiot 😳
zumbuke parašė:
12-13 sav jei rodosi mato![]()
Pas mus tik nuo 20 sav
Erit parašė:
O kaip jums reikalai su kelnių nešiojimu? Aš po karantino pirmą dieną pabuvau ofise su klasikinėm kelnėm, tai vajeee kaip spaudė, veržė, net šonus atrodė, kad surak…
Siuo metu tik timpos mano visi dzinsai jau spaudzia
prisipirkau vkr biski didesnes maikutes nes pirmadieni grystu I darba nenoriu kad pamatytu ar itartu knrs
zumbuke parašė:
Čia jau visad taip ar būna susitraukia? Mano tai pasipučia tai vėl lyg ne nėščia..tik apimtis liemens išplatėjo lb su kelnėm matosi, veržia...
Erit parašė:
O kaip jums reikalai su kelnių nešiojimu? Aš po karantino pirmą dieną pabuvau ofise su klasikinėm kelnėm, tai vajeee kaip spaudė, veržė, net šonus atrodė, kad surak…
aš kai pastojau nusipirkau iš karto vienu dydžiu didesnes kelnes, nes man gana anksti pūsti pilvą pradėjo, tai į aptemptus džinsus/kelnes net žiūrėti nesinori. šiaip geriausiai su platesnėm suknelėm jaučiuosi
babarikė parašė:
Tikrai trynukai ar pajuokavot?Jeigu tikrai, tai sveikinu labai!
![]()
Koks sveikinu, čia užjaust reikėtų 😃😃 ačiū, ne, vienas žirnis 🤎
Indresa90 parašė:
O vau! 🥰 Aš šiandien lifte Oze irgi savo pilvu neatsidžiaugiau... galvoju, jei ką sutiksiu, tikrai nesuabejostaip išsipūtė vakarop 😅
Ir aš čia oze
zumbuke parašė:
Susitraukia
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai