Vasara1989 parašė:
As eisiu pas ja treciadieni! Laukiu nesulaukiu:))
Aš ir einu trečiadienį 🥳🥳
Vasara1989 parašė:
As eisiu pas ja treciadieni! Laukiu nesulaukiu:))
Aš ir einu trečiadienį 🥳🥳
Vasara1989 parašė:
Nu mano bus 12+3, bet gal jos akis islavinta 😂
Man su pirmąja panašiu metu ji pasakė jau, ką mato ir neklydo :))
Merginos, o ar jus jau galvojote su kokiais vaiko virsutiniais rubai keliausite namo is gimdyklos?
Nes vat pradejau ziureti kombinezonus, bet vat yra arba zieminiai (columbia) arba rudeniniai/pavasariniai.... tai turbut ir toki ir toki kombi reikia tureti ir ziuret? Nes gal galima neziemini bet dar pleda silta turet🤔 bet veliau vaikstant lauke gal vistiek zieminis prireiks🤔 nors ir pavasaris ne uz kalnu bus
Zieminiu tu columbia kazkaip mazai randu🤔 gal zinot kur yra? Ir automatiskai dydziai nuo 3men, tai lb dideli bus🤷🏼♀️
Zodziu, ka jus del sito dalyko svarstet?
Paula Viktoria parašė:
kaip Jums faina, lietuvoj iškart pasako, o pas mus UK ne, nors scane matyti net vaiko ausytes, nosyte, lupytes ir pan, lyties net speliot nesiteikia 😔😔 Taip smalsu…
Todėl kad klaidos atveju UK ligoninę nesunku paduoti į teismą ir prisiteisti solidžią sumą kuri ligoninėj būna itin didelė. Tai jie geriau nespelioja nesako ir palieka staigmenele.
savitre parašė:
Todėl kad klaidos atveju UK ligoninę nesunku paduoti į teismą ir prisiteisti solidžią sumą kuri ligoninėj būna itin didelė. Tai jie geriau nespelioja nesako ir pali…
Na kiekvienas žmogus skirtingas, tačiau jeigu suklystu 12sav scane, tikrai nebučiau pikta- klysti normalu, o juk nepulsiu pirkti vaikui visko taip anksti- gyvenimas spalvotas 🙏🏼 Ir ypač smalsu, kai pirmagimis
Na bet yra kaip yra
emadaivute parašė:
Nuo pykinimo man kazkaip padeda tik borjomis 😁
O man tie Borjomis, Birute, Vytautas ir pan feee 😀
Paula Viktoria parašė:
kaip Jums faina, lietuvoj iškart pasako, o pas mus UK ne, nors scane matyti net vaiko ausytes, nosyte, lupytes ir pan, lyties net speliot nesiteikia 😔😔 Taip smalsu…
O jus paprasykit kad parodytu ir pati suprasit kas ten slypi
Greta_aa parašė:
Merginos, o ar jus jau galvojote su kokiais vaiko virsutiniais rubai keliausite namo is gimdyklos?
As del kombiu lauksiu ziemos, stebesiu pagal orus, nes jei vel tokia ziema bus kaip buvo, rai del menesio kazi ar verta bus lb silta pirkti
savitre parašė:
Todėl kad klaidos atveju UK ligoninę nesunku paduoti į teismą ir prisiteisti solidžią sumą kuri ligoninėj būna itin didelė. Tai jie geriau nespelioja nesako ir pali…
Bet juk veliau ten koki 30saw gali pasakyti, juk normalu, nes as db nors ir jau zinau lyti, bet nusiteikineju save kad tai ne 100%...
laurasadz parašė:
O jus paprasykit kad parodytu ir pati suprasit kas ten slypi![]()
Bet juk veliau ten koki 30saw gali pasakyti, juk normalu, nes as db nors ir jau zi…
Jau po laiko, dabar bus tik 20sav scanas 💁🏼♀️ Galėjau gražiai paprašyti, Jūs teisi. Vyras sako mergaitė, bet sakau spardėsi ten, bruožai kaip berniukas- tada jau tyli nesiginčija 😅
Paula Viktoria parašė:
Jau po laiko, dabar bus tik 20sav scanas 💁🏼♀️ Galėjau gražiai paprašyti, Jūs teisi. Vyras sako mergaitė, bet sakau spardėsi ten, bruožai kaip berniukas- tada jau t…
Nieko, gal 20saw iseis pamatyti
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai