Piktžolė parašė:
Sveikos panelės. Na o kaip mergaitės jums su simptomais?
Pas mane tai vis nieko, šiek tiek krūtinę jautri ir visi simptomai. 🤔
Pilvo apačią tempia, ryte toks nuovargis jaučiasi. Daugiau jokių simptomų, krūtinė visai rami.
Piktžolė parašė:
Pilvo apačią tempia, ryte toks nuovargis jaučiasi. Daugiau jokių simptomų, krūtinė visai rami.
Piktžolė parašė:
Pas mane visi simptomai dinge, tai ima nervas ar viskas gerai...nes pries kelias dienas maude pilva, nuovargis buvo...dbr absoliučiai nieko...kai esu turėjus nesivystantį nėštumą, tai lb bijau, kad nepasikartotų...
Gerda9 parašė:
Pas mane visi simptomai dinge, tai ima nervas ar viskas gerai...nes pries kelias dienas maude pilva, nuovargis buvo...dbr absoliučiai nieko...kai esu turėjus nesivy…
as nic nieko nejauciu taippat, bet stai laukiu prie kraujo tyrimu, kai gausiu skaicius bus kiek ramiau 🙄
Sveikos, pirmadienį ryte pamačiau išsvajotas ir lauktas 2 juosteles, šiandien buvau apžiūrai ir konsultacijai tai dar nieko nematė, nes tikrai anksti, bet viliuosi, kad viskas bus gerai. Esu atostogose tai kraujo tyrimą teks darytis, kai grįšiu į namus. Na, o visoms smagaus laukimo 😊
Piktžolė parašė:
Sveikos. Man taip pat, pilva kartais pamaudžia, bet silpnai 😁 o paskutinės mm buvo Liepos 18d cilklas 28d
viktorijanac parašė:
Iš pradžių tikrai galvojau, kad vaidenasi ir čia man matosi 🤭
Kada turėjo mm būti? Kada testą daret?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai