Rodo parašė:
Gal kas numano,kas tai galėtų būti? Buvo kaip spuogas,dabar va taip pasidarė,nesuprantu🤔
O čia negali būt moliuskas, ar kaip ten tie spuogiukai vadinas 🤔
Rodo parašė:
Gal kas numano,kas tai galėtų būti? Buvo kaip spuogas,dabar va taip pasidarė,nesuprantu🤔
Rubliukas parašė:
Man irgi panasu i moliuska, vyrui buvo toks panasus, salino santariskese ji.
magosa parašė:
Per tel vaizda stebit? O kaip ji jungiasi? Per laida?
Taip, per telefona, vienu metu tiek as tiek vyras galim pasijungt. Tai pvz kai jis lieka namie su vaiku, o as isvaziavus, pasijungiu patikrint
Pas mane laidine kamera, bet gal buna belaidziu
O Dieve, padėk!
Na naktelę apturėjome, kėlėsi kas 1-1,5 val. verkdama, rėkdama 😭😭😭
Kartą pavyko užsupti, kitus tik (.) padėjo.
Kada gi tie dantys prasikals 😬
Su pirmu nepamenu, kad dantys taip vargintų, kad tiek keltųsi, bet pamenu iltiniai skaudžiausiai dygo, tai kas bus kai iltiniai mažajai dygs 😭
Oxyy parašė:
O Dieve, padėk!
Na naktelę apturėjome, kėlėsi kas 1-1,5 val. verkdama, rėkdama 😭😭😭
Mums irgi nekažką. Tik aš nesu tikra, ar tai tikrai dantys. Dienomis irzlus, naktimis dažniau keliasi ir bunda verkdamas. Mažiau miega (per parą vos 12 valandų), tas irgi prisideda prie nenuotaikos. Ir dar kakina po 5 kartus per parą (1-2 kartus naktį). Vargina, gaila vaiko, bet ką darysi. Mums trečia para tokia, tai tikiuosi, kad per savaitę turėtų kažkas keistis.
TriceMice parašė:
Niu mamos, matot kaplius ar ne? Aš matau, vyras ne😁😁😁
Pas mus taip jau 3 menesius atrodo
galiausiai nustojau kaltint dantis
Eleonora Bonė parašė:
Mums irgi nekažką. Tik aš nesu tikra, ar tai tikrai dantys. Dienomis irzlus, naktimis dažniau keliasi ir bunda verkdamas. Mažiau miega (per parą vos 12 valandų), ta…
Pas mus jau koks mėnuo kai dažniau kyla naktį, anksčiau 1-2 keldavos, o visą mėnesį po 3-4 kartus, bet šią nakt tai non stop 😭😭😭
Pas mus manau dėl dantų, nes pas mus kampučiai trečiukų pasirodė ir matau kad kelių savaičių bėgyje antrukai prasikals

O dienos metu tai sunkiau migdosi, bet nepasakyčiau kad labai irzli, arba jau pripratau 🤪
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai