Agnė_LTU parašė:
Pas mane miegancioji gražuolė 😂 nepraso anksčiau. Labai daug miega,ypac lauke. Dazniausiai zadinu,kad valgyt laikas![]()
Aišku
Agnė_LTU parašė:
Pas mane miegancioji gražuolė 😂 nepraso anksčiau. Labai daug miega,ypac lauke. Dazniausiai zadinu,kad valgyt laikas![]()
Aišku
monciki parašė:
Kurios maitinat krūtimi kas kiek laiko keičiat krūtis? Nu kaip rašo kad reikia kas tris val. Pvz. Pradeda valgyt 14 val, tada pamiega iki 16val ir vėl prašo valgyt.…
Aš po kiekvieno maitinimo keičiu.
monciki parašė:
Kurios maitinat krūtimi kas kiek laiko keičiat krūtis? Nu kaip rašo kad reikia kas tris val. Pvz. Pradeda valgyt 14 val, tada pamiega iki 16val ir vėl prašo valgyt.…
Siaip kiekviena maitinima kita krutine , mes valgome ivairiai ir kas valanda ir kas kelias....siaip ziuriu ir i krutine , jei labai pilna ta kuria pries tai valge tai dar duodu ta pacia... Ir aisku ziurint kiek vaikas valge jeigu jis tik uzkando tai duodu vel tapacia krutine ,nes gali buti kad liesu pienu tiktais uzkanda....
monciki parašė:
Vienam maitinimui viena krūtis. Jei pvz valgė valgė ir užmigo, nedavalgė, tai prabudus vėl duosiu tą pačią krūtį, nors ir tarkim 2 valandos praėjo. Jei godžiai valgo iš vienos ir matu kad jau tuščia ir nebeužtenka, tai dar duodu truputį pačiunkyt tą tuščią kad pieno užsakytų ir atrūginus duodu kitą krūtį
ClipClop parašė:
Vienam maitinimui viena krūtis. Jei pvz valgė valgė ir užmigo, nedavalgė, tai prabudus vėl duosiu tą pačią krūtį, nors ir tarkim 2 valandos praėjo. Jei godžiai val…
Aš lygiai taip pat darau
Eglelita parašė:
Mamos help!
Per 2 sav.grazuolyte priaugo 230 gr. Mazokai... Daug miega ant papo, mazai valgo,j…
Kūdikiai auga šuoliais, tad nereikėtų pergyventi dėl per mažo svorio prieaugio per vieną savaitę jei pakankamai tuštinasi (ne mažiau 6 sysiai per parą). Žiūrėkit ims ir kitą priaugs dvigubai tiek ;)
kadangi parašė:
Kūdikiai auga šuoliais, tad nereikėtų pergyventi dėl per mažo svorio prieaugio per vieną savaitę jei pakankamai tuštinasi (ne mažiau 6 sysiai per parą). Žiūrėkit im…
Ačiū uz padrąsinimą ;)
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai