Giedrul parašė:
Kada jusu terminas?
Spalio 23 - dar nemazai liko 😀
Giedrul parašė:
Kada jusu terminas?
Žydrė Kriščiūnienė parašė:
Labutis mamulės🙂 Ar daug mūsų laukiančių dar yra savo angeliukų?🤗 Kaip jaučiatės? Mane visa nieštumą rėmuo kankina niekas nepadeda😞
Labukas aš irgi laukiu spalio 4 termino nebedaug dar liko nes labai ruošiasi gimda paruošiamieji užeina o pilvas visada kietas vis kelis kartus atleidžia tiktiek tik kartais nesuprantu kada uzeis tikrieji sąrėmiai.
L.E.K. parašė:
Džiaugiuosi del jusu 🙏I kelinta para gavosi jums kad nukrito? Jau nusiteikiau, kad teks antra karta po lempa gulti ....
tai va mes visa savaite gulejom.. tris kartus su lempa kas antra diena. siandien savaite jau buvo ir kaip supratau pradejo krist. laikykites ir jus!😊
Labutis mamulės🙂 Ar daug mūsų laukiančių dar yra savo angeliukų?🤗 Kaip jaučiatės? Mane visa nieštumą rėmuo kankina niekas nepadeda😞
Laukiam laukiam 😁🙈 nelabai nori rodytis 😁 terminas pirmadienį.
Rėmuo irgi nuo vandens atrodo kyla. 😁
Aushriuks parašė:
Mano taip pat ta diena 🙂
Man lygiai tai pat net nuo vandens😁
O as galvojau, kad tik man taip 🙂
Man terminas šiandien, rėmuo vis dažniau pasisako apie save ir labai saldumo norisi 🙊
Jaučiuosi puikiai, jokių ženklų, kad mažylė norėtų šiandien gimtadienį švęsti 🥳
Giedrul parašė:
Mano taip pat ta diena 🙂
O, geras! 😄 panasi musu savijauta, tai gal tikrai ir gimtadienius svesim kartu 😉
Aushriuks parašė:
O, geras! 😄 panasi musu savijauta, tai gal tikrai ir gimtadienius svesim kartu 😉
O ko laukiates? 🙂
marvel_ parašė:
man tik niesti labai aplink bamba, kur kelios strijos atsiradę, tikiuosi cia nieko blogo 🥺
man irgi aplink bambą taiiiiip niešti! manau, kaf čia nieko tokio, oda lb įsitempus ten. Bepanten patepu, nuima niežulį lb gerai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai