Quaesitoria parašė:
Mamos, ar laikotės dienotvarkės su savo 3 mėn mažyliais? Jei taip, kaip pavyksta ir kaip atrodo jūsų diena? Kaip mažiukai reaguoja?
Aš, kad man būtų lengviau ir diena eitų greičiau, esu įsivedusi dienotvarkę sau. Man taip paprasčiau gyventi ir kūdikelis turi atsikartojančius momentus. Pasidalinsiu, gal kam nors bus įdomu ar naudinga.
8:15 skamba žadintuvas. Stengiuosi atsikelti pirma, kad spėčiau nusiprausti, papusryčiau ir ramiai išgerti kavą. Kartais pavyksta, kartais ne
~9:00 keliasi kūdikis. Rytinis apsiprausimas, užpakaliuko prausimas, pilvuko masažas. Po to laikas ant kilimėlio ar babybjorn gultuke prie kabančių žaisliukų. IR pasidedu ją prieš save or darau trumpą treniruotę.
Po treniruotės kūdikis žindo ir užmiega. Tada aš ją prisirišu su vaikjuoste ir dažniausiai turiu 2 laisvas val. Tuo metu gaminu pietus arba užsiimu savo hobiu - siuvinėju.
Pabudus kūdikiui vėl gultukas arba lavinamasis kilimėlis. O aš pietauju. Po budravimo ruošiuosi į lauką. Jau būna apie 14:30-15 val. Vaikštau lauke iki 1 val. Kūdikis miega tik tol, kol veẓ̌imas važiuoja. Tai labai labai reti atvejai, kad ilgiau pamiegotų.
Apie 18val visa šeima grįžta namo ir vaikutį perima vyras. Aš tuomet gaminu šeimai vakarienę (man šiokia tokia įvairovė dienoje). Tuomet sesės įsitraukia į mažylės kalbinimă ir žaidinimą.
Migdyti nakčiai pradedu tarp 21-22val. Užmiega su mano krūtimi.
Tai praktiškai visos tos dienos vienodos. Nesu griežtai prisirišus prie valandų, bet man pačiai patogu, kai žinau ką po ko darysiu. Kitu atveju būtų balaganas.
Tas dienas prablaško savaitgaliai, kai visi namuose ir mano rutina griūna
Sekmadienį jau pradedu laukti, kada vėl liksime dviese.