Vivi7 parašė:
Pykino mane prieš kelias dienas, šiandien pilvą maudžia , rytoj termino diena🙈
Na tikiuosi, kad ryte ir išvysit mažyli :))
Vivi7 parašė:
Pykino mane prieš kelias dienas, šiandien pilvą maudžia , rytoj termino diena🙈
Na tikiuosi, kad ryte ir išvysit mažyli :))
Vakar parašė:
Sveikos ir as jungiuosi prie jusu laukianciu. Gimdymo data 29. Jau nemiga apemusi iqg jauduliukas su jumis bus drasiau
Labas
Mano irgi 29, bet įtariu nebus pagal planą
Labas rytas.
Šiandien mano termino diena, vakar buvau apziuroje, kaklelis uzdaras, 2cm ilgio, placenta dar nesensta, zodziu gindymui kunas kol kas atrodo nepasiruoses 😀
Buna paskaudena vis kartais kaip per menesines ir tiek. Jau tikejausi, kad gal bus koks minimalus prasiverimas... Tad laukiu toliau🙂
Forinnta parašė:
Labas rytas.
Šiandien mano termino diena, vakar buvau apziuroje, kaklelis uzdaras, 2cm ilgio, p…
Mano pirmasis gimė 41 savaitės, tai suprantu jus kuo puikiausiai kai ateina terminas o nieko 😫😤
Diena prieš gimdyma buvo 4 cm atsivėrimas ir ryte po jau visu saremiu kankynės vis vien buvo 4 cm, apsiverkiau sužinojus kad nė biški nepasijudino 🤣 tai tikiuos šį kart taip nekankins 😂🤣
Tikiuos jusu ir ilgai nekankins ir greit pasirodys
o tuo tarpu žiūrėkit į + puse. Gims tikėtina iš žalių vandenų jau, tai pirmasis tuštinimasis mažylio nebus toks sunkus nuplauti 😜
Dori parašė:
Mano pirmasis gimė 41 savaitės, tai suprantu jus kuo puikiausiai kai ateina terminas o nieko 😫😤
O jums 41 savaitę savaime prasidejo?
Gydytoja sako nenoriu taves kankinti per tokius karscius ligoninej, virksteles kraujotaka puiki, tonai irgi, tai kaip supratau kartais gal guldo jau po termino 🙂
Pagaliau prisijungiam ir mes 🙈 Visiškai nebuvo laiko 🙈 Mūsų terminas buvo liepos 7, bet kaip ir nieko nevyko 😅 Liepos 9d po 23 val pajaučiau lyg kažkas nubėgo per koją, lyg ir šlapia, neskubėdami susiruošėme visgi nuvažiuoti iki priimamojo, sąrėmių lyg ir nejaučiau, porą kartų sumaudė. Kadangi buvo 40sav + 3d, placenta apačioje neplyšus, bet kažkiek tiekėjo vandenų, įvardijo kad galbūt kur šone plyšo ir paguldė į patologinį 😅 2:31 prasidėjo sąrėmiai, nereguliarūs ir taip iki ryto. Ryte atvažiavo mane prižiūrėjusi gydytoja, vnž apie 8 val nuleido vandenis, gavau epidūro, po kurio nejaučiau kojų, bet skausmo visiškai nenuėmė net po 2 dozės, trečios nebedavė, sako jau kaip cezariui dozė būtų 😂😂😂🙈 Na ir liepos 10d 12:38 gimė mūsų mažylė 3,020kg 50cm ❤️❤️❤️ Plyšau, siuvo, viską jaučiau, bet buvo giliai vienodai kai mažylė gulėjo ant pilvo 😁😁😁 (komplikuotas gimdymas, virkštelė apsisukus aplink kaklą, gimė mėlyna visa, na bet viskas gerai, nes greitai apsisukome ir mums jau 9 dienos 😁)
Forinnta parašė:
O jums 41 savaitę savaime prasidejo?
Gydytoja sako nenoriu taves kankinti per tokius karscius ligoninej, virksteles kra…
Savaime viskas prasidėjo. Aš tais metais tai 40 savaite kai suėjo važiavau jau į ligoninę apžiūrai, čia iškrito penktadienis. Kadangi karantinas buvo tai pasiūlė arba važiuoti namo laukti arba jau paguldyti ir laukti gal savaitgali prasidės savaime. Šiaip 10 d. Ginekologe sakė leidžiama dar pernešio. Tai nusprendžiau kad pagulėsiu ligoninėj. Bet savaitgalis praėjo ir nieko
ir po kelių d.d. Tada prasidėjo savaime kaip laikrodukas tiksiai 24h prasidėjo saremiai ir taip iki pat ryto pasikankinti teko, o jau 13:10 savaji laikiau rankose
Siaip prisiminus tai labai jau taip lengvai viskas ir praėjo. Daug emociju žinoma nes vyro nebuvo šalia, bet super kolektyvas buvo tai realiai palikymo daug buvo. O jau skausmų nelabai ir pamenu, kad skaudus buvo tokie baisiai, nes tik vaikelis islindo ir viskas baigės ties jais :)) ka jau ka pamenu is skausmu kad laaabai skauda buvo išgulėt per sarėmius, o geriausiai padėjo dušas ant pilvo ir sėdėjimas ant kamuolio
Gimdžiau Gegužę, tai tokių karsčių nebuvo dėl to manau ir neskubino skatinti
bet vandenys kai nubėgo kažkur 10-11 val. (pati nemačiau nes ant stalo apžiūros gulėjau tuo metu kai pasileido) tai sakė kad laaabai žali
tikiuos jau šį kart pavyks pamatyti vandenis pačiai
Editukas83 parašė:
Sveikos mamytes! Susiduriau su tokia problema.Kiek suvalgo Jūsų vaikutis jai duodate mišinio ir savo nusitraukto pieno. Ar santykis yra 30 ml. ant 30 ml. Analogiška…
Na maniske buvo pametus svori maziausiai turejau umaitint 45. Suvalgydavo daugiau
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai