2024.07.17 13:33 (prieš 1 m.)
klajos parašė:
Reik man jūsų kontakto nepamesti, tikrai panašiose dienose gyvensim
Tikrai mums reikia kažkaip susikontaktuoti labiau! Turėsim savitarpio pagalbos grupę...
Labai jus suprantu dėl vyresnėlių emocijų... mes turim itin jautrią šešiametę, tai oho kokių audrų jau būta. Nors paviršutiniškai atrodytų, kad priežastys - kitos. Bet manau, kas vistiek daugiau pasikeitusių aplinkybių iškrova.
Dvimetinukė kažkaip ramiau laikosi, bet matau, kad jos tarpusavy ėmė labiau pyktis ir peštis... gal nuleidžia garą taip.
Tiesa, merginos atostogauja, darželio nelanko šiuo metu.. ir ligos viena priežasčių. Labai bijau jų, vaikų sveikata mano silpnoji vieta. Ta prasme, kad nerimas šauna į neregėtas aukštumas. Tad kol kas planas, kad rudenį tik dičkė lankys priešmokyklinę, o vidurinėlė liks namuose bent kuriam laikui, nes jos adaptacija + kelių mėnesių leliukas man atrodo pernelyg sudėtinga...
Tiesa, pas mus jau būta didelių ir vaikų, ir tėčio, ir mamos emocijų
nors visa širdim esu linkus į prieraišią, pagarbią ir švelnią tėvystę, bet kelias sunkus. Ir kuo daugiau vaikų - tuo sunkesnis atrodo
tad ir visokių nesėkmių ir paklydimų pasitaiko...
Be to, aš irgi apturėjau pieno sąstovį. Su temperatūra aukšta ir baisia savijauta bei šaltkrėčiu. Brrrrr.. tai šitas nepadėjo ramybės išlaikymui irgi...