UgNė J. parašė:
O nuo kokio amžiaus tas seilėtelis prasideda? 🤔 maniške antradieni jau paskiepino. Sloga iveikta
Visiems skirtingai, dažniausiai prasideda kai jau pradeda kišti rankas į burna.
UgNė J. parašė:
O nuo kokio amžiaus tas seilėtelis prasideda? 🤔 maniške antradieni jau paskiepino. Sloga iveikta
vivid parašė:
Aš maniau kad kišasi db i burna nes valgyt nori😂😂🤣🤣🤣 nu gerai seksiu ka daro vis.
UgNė J. parašė:
Aš maniau kad kišasi db i burna nes valgyt nori😂😂🤣🤣🤣 nu gerai seksiu ka daro vis.
Nee, čia vienas iš raidos etapų, viską ragauti, galit bandyt duoti kokį minkštą kramtuką jei dar nebandėt, musiškis jau stipriai laiko ir pataiko į burną, o iki tol vis pataikydavo kur aplink, tai reikia labai stebėti, kad ne į akis. Aišku daugiausiai seilių bus kai dantys kalsis. (Kiek skaičiau)
UgNė J. parašė:
Kaip iveikinejote sloga? Mum grynas oras ir juros vanduo nelb ir padeda.
Leena parašė:
Mums padėjo Hummer jūros Vanduo ir beaba aspiratorius
zwirgzde parašė:
Mums padėjo Hummer jūros Vanduo ir beaba aspiratorius![]()
Ir dar drekinam patalpas
Leena parašė:
Valom ora drekintuvu nes pas mus sausas oras nuo grindu sildymo. Humer juros vanduo tuo lasinom. Ir traukem patys siurbtuku. Dar su švirkštu vyras leisdavo is vienos nosies per kita nosi vandeni. Skysti snargliai iseidavo bet lele lb verkdavo. 😔Tada vakarais eukalipto tepalu pedas tepdavom. Ir mums daktare israse ektra atveju ant nakties kad vaikas nors kiek pamegotu tai po laša į snerves nosies lašu. Bet po laša ir tik ektra kai blogai nes vaistai skirti didesniems tipo. Ir taip savaite su naktiniais rekavimais po truputy išsivare skysti snargliai. Gerai kad nesikimšo. Tada pradejo dziugi nosis. Tai panosia ir aplink šnerves tepdavom aliejuku svietmedzio iš aromama nupirkom. Buvau nustebis kiek pas maža žmoguti tiek slogos gali buti.
vivid parašė:
Nee, čia vienas iš raidos etapų, viską ragauti, galit bandyt duoti kokį minkštą kramtuką jei dar nebandėt, musiškis jau stipriai laiko ir pataiko į burną, o iki tol…
Pamėginsiu vis įduoti kramtuka😀🤤 man net smagu kai vaikas pradeda komunikuoti. Daugiau šypsosi ir tuos pirmuosius garsus skleidžia
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai