2024.01.10 15:37 (prieš 2 m.)
Meticija parašė:
Gal turite kažkokių super tipsiukų iš draugių, seserų ar šiaip, kurios jau įsigyti yra naudinga. Pvz. nuo pilvuko tam tikri lašiukai. Vežimėlis gal jau žiūrinėjote …
Aš tokios nuomonės, kad reikia nusipirkti tai, kad būtina, o pirkinius "ant klaustuko" taip ir palikti, kol neaišku ar reikia
tai pvz lašiukai. Man reikėjo su pirmagime, sesė ir draugės nenaudojo ir neprireikė. Tai manau neapsikraukit ir tikėkit, kad nereikės
Pvz pientraukį pirkau tik tada, kai gimė dukra, nes tikėjau, kad nereikės, bet gimė ankstukė ir prireikė. Tai manau nėra pirmo būtinumo pirkinys. Kaip ir čiulptukai. Nereikia kol nereikia ir gal nereikės
Rūbelių reikia 5-6 komplektų
Sau reikia gimdymui viskuo pasirūpinti. Manau čia viena svarbiausių dalių, kad patogiai jaustis ir turėti visko. Po gimdymo visi kompresiukai man nepasiteisino, bet tie vadinami pampersai buvo reikalingi ir džiaugiausi turėjusi daugiau, nes norėjau dažnai keisti
pasiteisino vienkartiniai rankšluosčiai...
Vežimėlis. Visiškai priklauso nuo to ko reikia. Ar mėgstat būti lauke daug, važinėsit parke ar miškas koks netoli namų. Reikės iš garažo išsivežti ar iš 5 aukšto nešti
aukšti tėvai ar žemi
Aš pvz noriu lengvo, greit susilankstančio, visur telpančio, nes jau du vaikai bus, reikės čia ir dabar
Tai renkuosi tarp Cybex balios s lux ir Muuvo quick