Elyz parašė:
O jums matavo gimdos kaklelį? Vartau nėščiosios knygutę ir ten yra punktų GK tema, bet man niekas nei žiūrėjo, nei matavo. Ar sunerimti ar visgi nėra tai būtina jei…
Nematavo, net nezinojau kad ji turi matuoti ir kam to reikia
Elyz parašė:
O jums matavo gimdos kaklelį? Vartau nėščiosios knygutę ir ten yra punktų GK tema, bet man niekas nei žiūrėjo, nei matavo. Ar sunerimti ar visgi nėra tai būtina jei…
Nematavo, net nezinojau kad ji turi matuoti ir kam to reikia
LL 40 parašė:
Merginos kaip su svoriu kiek priaugot?
As irgi apie +10 kg. Svarstykliu neturiu bet jau pirmam trimestre buvo daug kg o as tikrai nekudeju, mato vyras kaip dideju visa. Tai manau bus jau 10 kg, kita sav eisiu pas gyd tai suzinosiu. Pacios normaliai KMI budavo prie maziausios normos ribos tai reiskia kuda. Kad ir kaip bandydavau priaugti svorio nesisekdavo, tai dabar dziaugiuosi prieaugiu 😊
Ar jau pradėjote žiūrinėti ar pirkti reikalingus daitus, vaistus, higienos priemones, rubelius? Asmeniškai aš pati nusprendžiau pradėti dairytis po 18-20 sav. Echo, bet vistiek pradedu po truputį žiūrėti ko būtent prireiks. Gal turite kažkokių patikimų ar net gi išbandytų nuorodų, internetinių sąrašų į ką atkreipti dėmesį, ko prireiks, kurie pasiteisino ?
Futura13 parašė:
Aš nuo šono ant šono miegu... jau ilgiuosi miego ant nugaros...![]()
Tik ką pastebėjau, kad jei pagalvę turiu tarp kojų įsidėjus, tai ir miegu ant šono…
As ilgiuosi miego ant pilvo😁 jezau 🙊
Goosey parašė:
1kg 😃
As kazkaip irgi neseku kaip miegu..kaip patogu taip guliu
Meticija parašė:
Ar jau pradėjote žiūrinėti ar pirkti reikalingus daitus, vaistus, higienos priemones, rubelius? Asmeniškai aš pati nusprendžiau pradėti dairytis po 18-20 sav. Echo,…
Dar nieko neperku:)) turbut pirksiu tik 30 sav:)) kazkaip neskubu
Meticija parašė:
Ar jau pradėjote žiūrinėti ar pirkti reikalingus daitus, vaistus, higienos priemones, rubelius? Asmeniškai aš pati nusprendžiau pradėti dairytis po 18-20 sav. Echo,…
As jau neatsispyriau, jau pirkau keleta
Lidle labai gera kokybe rubeliu ir kaip tik leliukams buvo uzvezimas
O siaip geriau viska po truputi pirktis, nes veliau labai labai didele suma gausis. O kai perki dalimis, taip nesijaucia
Uoga. parašė:
As jau neatsispyriau, jau pirkau keleta![]()
Lidle labai gera kokybe rubeliu ir kaip tik leliukams buvo uzvezimas![]()
Taip dalimis geriau,bet man kai nedaug ko reikes,nes nuo sunaus viskas beveik like tai neskubu😁
Suninthesea parašė:
Mamos, kas jau turėjote 18-20 sav. echoskopus, gal buvo kam kad anksčiau matė vieną lytį, o paskui jau kitą? 😅
Man su pirmu nėštumu pradžioj sakė, kad berniukas, paskui pasikeitė į mergaitę 🤣
LL 40 parašė:
Merginos kaip su svoriu kiek priaugot?
Aš 1kg + esu normalaus kūno sudėjimo. Ankstesniais nėštumais 10-12kg pliuso turėjau per visą nėštumą.
O dėl.miegojimo pozos tai miegu ir ant nugaros, ir ant pilvo, ir ant šono. Dar visaip patogu, nors pilvas išryškėjęs jau.
Sveikos!
Aš dar laikausi su visais pirkimais, bet jau reikes pamažu apsirūpint, nes patirtis rodo, kad geriau turėt anksčiau, nei vėliau
tai man toks ramybės jausmas būna, kai tie pirkiniai pamažu ateina ir jau galiu varneles sąraše dėlioti
Džiugu, nes dar laukia paveldėtų drabužių maišai, dalis nuo pirmagimės likę, tai jau ne nuo nulio pradėsiu
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai