2023.12.22 22:38 (prieš 2 m.)
Asta90 parašė:
Labutis
dvynukams 16 sav. Siandien Santarose pasake, kad placenta dengia gimdos kakleli. Zinoma tai dar gali pasikeisti ateityje. Labai kieteja pilvas, tempia, y…
Labutis! Mano irgi placenta iš pradžių buvo žemai, paskui pakilo
taip dažniausiai ir būna. O jeigu ir nepakils - nieko baisaus per daug, tiesiog dar didesnė tikimybė CP, kas ir taip būna labiau tikėtina su dvynukais.
Dėl gimdos kietėjimų - tai čia aš patyrus labai
man nuo 20 sav kažkur prasidėjo ir iki siol tęsiasi (kartais net tokie skausmingesni būna jau). Pamenu pradžioje tai magnis man tikrai padėdavo. Dabar nežinau. Bet vis tiek jį geriu
Taip pat labiau spazmuoja, kai daugiau judu, tad stengiuosi gulinėti, ilsėtis daugiau. Ir , aišku, kažkokia, net menkiausia nervinė įtampa (net teigiami kažkokie dalykai) irgi, pastebėjau, kad iššaukia dažnesnius susitraukimus.
Kaip man sakė Santariškėse - nieko nepadarysi per daug, tiesiog toks organizmas. Ir kai kuriom moterim iki pat galo spazmuoja. Ypač kai du vaikai pilve, tas daug stipriau jaučiasi.
Aa ir dar prisiminiau - Santariskese duoda 1 a.š. valerijono su šiek tiek vandens praskiesta. Tai man tikrai nuramina kažkiek tuos spazmus irgi