Gretute parašė:
Man pastoviai toks jausmas. Atrodo nieko negaliu valgyt, net ziuret i maista :/
Va būtent man irgi, šiandien nuo pietų svajoju apie kokia trinta sriuba 😅 grįžus namo lėksiu virti, nes kramtant maistą taip bloga darosi, vaje vaje.. 😅
Gretute parašė:
Man pastoviai toks jausmas. Atrodo nieko negaliu valgyt, net ziuret i maista :/
Va būtent man irgi, šiandien nuo pietų svajoju apie kokia trinta sriuba 😅 grįžus namo lėksiu virti, nes kramtant maistą taip bloga darosi, vaje vaje.. 😅
Jurintaaa parašė:
Laukti. Anksčiau pasirodžius dar nieko gali nematyti. Tai jei viskas gerai, nėra jokių didelių skausmų, tepliojimų, nėra reikalo ir skubėti.
Aš taip ir pagalvojau. Jaučiasi toks maudimas retkarčiais lyg prieš tas dienas. Bet šiaip viskas gerai, tai ir lauksiu.
Sveikos. Dar baisu kažkur skelbtis, nes realiai 2 d. iki mėnesinių, bet neramino savijauta ir pasidariau testuką, na ir parodė vaiduokliuką. Turim 8 m berniuką, dabar pirmas mėnesis kai nusprendėm bandyti antrą, tai man sunku suvokti, kad galėjo iš pirmo karto užkibti. Su pirmu nėštumu iki 12 sav labai pykino, vemdavau, ir vis pasvajodavau kad su antru taip nebūtų, bet dar net neatėjo mėnesinių diena, o mane jau pradeda pykint😀 tai kaip suprantu išvengti šio "malonumo" nepavyks
eeglle2 parašė:
Sveikinimai 🤗❤️
Aciu ♥️
Roling parašė:
Sveikos, gal kuri susidūrė su baisiu šleikštuliu, vos ne iki pykinimo? Kaip kovojate?
Oi taip, abu nestumus prasikankinau su tuo sleikstuliu kiaura para, baisu net pagalvot 😬 va sio simptomo bijau labiausiai, bet kol kas sy nestuma dar ramu, tai labai tikiuos kad gal nebepasireiks bent sykart 😁
O gelbedavo imbieriniai sausainiai, rugstus saldainiai, ir ryte neislipus is lovos vanduo su citrina
Rima parašė:
Siandiena buvau pas moteru gydytoja
Ir mums 5 savaites ❤️♥️
Sveikinu! 🥰 dar sirdutes nemate gydytoja ? Su pirmu nestumu buvau pas gyd. Kai buvo 6,3 savaites tai jau ir sirdute buvo. Dabar tik 4,2 savaites, tai tik puslyte mate 😊
Rug8 parašė:
Gal kas siandien ruosiasi pas gydytoja ? Manes laukia vizitas, tai labai nekantrauju kaip kas🫢😁
Kaip sekesi vizitas?
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai