moreamore parašė:
Ačiū, Jus taip pat 💗🧸 gal su laiku prisijungs daugiau 😀
Kaip jusu dvynuku dydziai,ar sutampa?
Mano kadangi irgi neidentiski ir gavos ta menesi du kart pastojau tai taip ir skiriasi per 2-3 dienas
moreamore parašė:
Ačiū, Jus taip pat 💗🧸 gal su laiku prisijungs daugiau 😀
Mano kadangi irgi neidentiski ir gavos ta menesi du kart pastojau tai taip ir skiriasi per 2-3 dienas
Laukinegele109 parašė:
Mano kadangi irgi neidentiski ir gavos ta menesi du kart pastojau tai taip ir skir…
skiriasi 2 dienom ;)
JOLE- parašė:
Sveikos. Mano ir pirmi dvyniai ir šitie skiriasi keliom dienom. Daktarė sakė apie 20% skirtumas gali būti bet ne daugiau.
na tikiuosi skirtumas nedidės ;)
Laukiuosi taip pat neidentiškų dvynių. Echoskopa turėjau labai senai - 12sav. Jau ir neramu. Na bet kita savaite einu. Vis dar nežinau ko laukiuosi. Ir ar jie labai skiriasi. Nu žodžiu nieko nežinau. Mano visiškai atskirai vaikučiai. Mano sveikata. Net nežinau. Prieš kurį laiką jaučiausi labai prastai. 0 energinos, 0 emocijų ir t.t vis dar nežinau ar tai dukrytės parneštas virusas ar šiaip organizmas pasilpo. Akušerė (kuri mane metė šią savaitę) pasiūlė vartoti elevit (nors sakė jei laukčiau vieno vaiko - nesiūlytų). Nu tai nežinau ar jis suveikė ar kas čia bet galiu su dukryte išeit pasivaikščiot, susitvarkiau savo kelias turimas lysves ir pan. Pasikalbėtinir man norisi... bet atrodo durni tie mano klausimai ir šiaip kaip niekada jaučiuosi pasimetusi ir pan. Na jau pora o line kursų pažiurėjaunir apie tuos dvynius nieko ir nesako arba turi mokėti. Bet pasiraitojau rankoves ir po užsienietiškus puslapius pasirausiau tai jaučiuosi šiektiek geriau. Truputi info apie mityba radau, apie cezari (ir šalutinius poveikius), radau dalinai nemokama programėle sportui. Ir pan. Po truputi jau ruošiuosi. Teisingiau susirinkau sunkiuosius daiktus. Kuriuos reikia parsivešti ir nebus galima į paštoma nubėgti. Na kad nereiktu savo kūno apkrauti per dideliu darbu. Nes vyro nebus šalia ir pan. Dabar va norėčiau susipirkti priemones sau ir vaiku jau į ligoni... na tai pradžiai. Bet va čia ir klaustukai man kyla. Jau turiu du vaikus kurie gime 57cm ir 56cm. Rūbus pirkau nuo 62dydžio. Tai kokį dydi imti su dvyniais? Ar jie gimsta mažesni ir pan.
albalilium parašė:
Laukiuosi taip pat neidentiškų dvynių. Echoskopa turėjau labai senai - 12sav. Jau ir neramu. Na bet kita savaite einu. Vis dar nežinau ko laukiuosi. Ir ar jie labai…
Mano vienas berniukas gimė 53 cm, o kitas 47 tai jiems 56 buvo dideli rūbai.
O šiaip nėra sunku auginti dvynius, svarbiausia turėti ritma ir režima. Keista, kad retai žiūri man echo daro kas 4 sav 🤔
JOLE- parašė:
Mano vienas berniukas gimė 53 cm, o kitas 47 tai jiems 56 buvo dideli rūbai.
O šiaip nėra sunku auginti dvynius, svarbiausia turėti ritma ir režima. Keista, ka…
Jūs turbūt lankotės privačiai, jei ne paslaptis kiek mokate už vizita su dvyniais ie echo.
?
albalilium parašė:
Jūs turbūt lankotės privačiai, jei ne paslaptis kiek mokate už vizita su dvyniais ie echo.?
Įsiterpsiu į pokalbį😄
Aš lankiausi privačiai Inmedicoj, mokėjau tai 90, tai 50eur, priklausomai nuo apžiūros tipo. Kai rimtesni echo, kainuodavo 90
Aš iki šiol ejau pas akušere uosto polikninikoje. Mokėjau 20 eurų. Bet ten tik kraujo spaudima pamatuodavo. Pora kartu sake, kad nenori manęs prižiurėti, nes esu su dvyniais ir va po vakar neregistravo manęs toliau. Karta atlikau echoskopa Klaipėdos gimdimo namų konsultacinėje. Kiek domėjausi Klp privačiose klinikose reikia mokėti už du vaikus atskirai. Kaina mažiausia 150 su echoskopu, o pas daktare kur lankiaus su dukryte 260. Kad ir nesame nepasiturintys man tokios sumos protu nesuvokiamos. Kita savaite gavau talonėli vėl Klp gimdymo namuose - tai bus matyti, gal kažką patars 🙈
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai