koti98 parašė:
Visos gimdo o aš 41sav vis dar nėščia😵💫🤣🤣tuoj imsiuos liaudiškų priemonių🤣🤣🤣
Pagimdysit ir Jūs ant dienų 😁. O koks Jums planas nusimato? 🌸
koti98 parašė:
Minimalistė parašė:
41+6 vykti į ligoninę įdės balionėlį ir namo paleis. Čia norvegijoj 😃😃😅
ddss parašė:
Laikykites 🫶🏻 o kodel jums darys cp?
Pirmas buvo cp prieš 1.5metų. Kadangi atvykau su aukštu spaudimu nui pirmadienio paguldyta dangalus atskyrė pirštais, siūlė skatinti balionėliu, aš atsisakiau, sakaiu jeigu pasiūlysite cp aš tik už tai. Tai neatmetė mano pasiūlymo, šiaip prastokai jaučiuosi įtaria preeklapsiją, prieš savaitę buvo radę baltymo, dabar kaip ir nėra. Penktadienį man terminas. Sakė, kad man reikia pagimdyti, tada ir spaudimas susitvarkys. Pas mane antras skaičius skiekia 100-105. Tai jau ne po vieną tabletę geriu. Dabar tik guliu😑. Labai laukiu jau rytojaus, kad viskas sklandžiai, nes tas galvos plėšymas jau ntji diena vargina.
Rozalija parašė:
Pirmas buvo cp prieš 1.5metų. Kadangi atvykau su aukštu spaudimu nui pirmadienio paguldyta dangalus atskyrė pirštais, siūlė skatinti balionėliu, aš atsisakiau, saka…
Sekmes jums, viskas bus gerai 🌹
Rozalija parašė:
Aš vis dar paguldyta. Rytoj planuojamas cp. Tikiuosi neužsivėlins laikas. Nes spaudimas aukštas, galvos skausmai, kraujas dar šiandien iš nosies pasipylė. 🤔…
Laikykitės !
S@ule83 parašė:
Mes ir gimem 25d🥰
gal Tauragėje? nes už sienos girdėjau berniukas gimė,kelioms valandom po maniskes
koti98 parašė:
nu tu ne viena, daug čia mūsų 41 savaitę pragyveno,pati 41-1 gimdziau
koti98 parašė:
41+6 vykti į ligoninę įdės balionėlį ir namo paleis. Čia norvegijoj 😃😃😅
o ka tas balionėlis? plečia kaklelį?
A.Overling parašė:
gal Tauragėje? nes už sienos girdėjau berniukas gimė,kelioms valandom po maniskes
Kaune☺️
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai