Vejavaikiss parašė:
O man įdomu, per kiek jums apskaičiavimą pateikė po prašymo?
Po 4d.d. atėjo pilni paskaičiavimai
Vejavaikiss parašė:
O man įdomu, per kiek jums apskaičiavimą pateikė po prašymo?
Po 4d.d. atėjo pilni paskaičiavimai
Sveikos, man dar idomu del tu 3D ir 4D skanu? Man jau 32 savaites ir kelios dienos, visur rekomenduoja darytis iki 32 savaites galvoju ar ne per velu jei registruociausi kitai savaitei. Plius neturiu siuntimo, nes nestumas nera rizikingas kainos Vilniuje apie 180€ mastau ar vertas sitas tyrimas ar cia labiau savo smalsumui patenkinti del vaiko veiduko apziuros ar gali kazka mediciniskai nustatyti?
lenora parašė:
Sveikos, man dar idomu del tu 3D ir 4D skanu? Man jau 32 savaites ir kelios dienos, visur rekomenduoja darytis iki 32 savaites galvoju ar ne per velu jei registruoc…
na man atrodo geriau uz tuos 180€ ka nors vaikeliui nupirkti ar taip ar taip neuzilgo pasimatysit su kudikeliu, bet aisku kiekvienos pasirinkimas.
lenora parašė:
Sveikos, man dar idomu del tu 3D ir 4D skanu? Man jau 32 savaites ir kelios dienos, visur rekomenduoja darytis iki 32 savaites galvoju ar ne per velu jei registruoc…
Man darė beveik 33 sav, o daro tik dėl to kaip daktarė sako "nu pasirodom mamytei", tai ten tik kelias minutes parodo ir padaro nuotraukas. Prieš tai paprastu echoskopu pamatuoja ir apžiūri smegenis, organus ir pan. Tai mediciniškai nemanau, kad kažką pamatytų.
Supratau, dekoju jums uz isvalgas tada tikrai neverta jei labiau "for fun", as irgi manau, kad geriau jau vaikui kazka nupirkti uz tuos pinigus, nes pradzioje maniau, gal mano gydytoja bus ka nors praleidusi ir nedavusi man siuntimo del 3D apziuros, kuri kazka daugiau parodytu is medicinines puses, bet jeigu cia labiau savo smalsumui patenkinti tai palauksiu kol gims lelyte ir susipazinsiu
lenora parašė:
Zadejome darytis ir mes, bet atkalbejo pati gydytoja kuri ir daro. Sako brangu ir dar neaisku ar rodysis pats leliukas, nes daznai buna slepiasi, nusisuska
laiminga2024 parašė:
Zadejome darytis ir mes, bet atkalbejo pati gydytoja kuri ir daro. Sako brangu ir dar neaisku ar rodysis pats leliukas, nes daznai buna slepiasi, nusisuska![]()
Va va. Man 3D vaizda rode 2 kartus - viena karta klinikose, kita karta privaciai kai buvau. Tai abu kartus, kaip Gabi raso - pajunge ta 3D vaizda siaip sau. Tai abu kartus kai dare ta 3D - bernuzelis buvo tai uz placentos pasislepes, tai kojom veida uzsidenges
tai blem. Jei butu reikeje moket uz tai, buciau nuverkus manau
lenora parašė:
Manau smalsumui labiau, dabar jau greičiausiai nelabai gražiai gausis, ypač, jei vaikutis jau įsistatęs ir žemai nusileidęs. Mano abu vaikai anksti žemai nusileidę buvo, tai echo metu sunku pagaut veidukus, nes labai žemai ir stipriai prisispaudę, geriausiu atveju puse veido pagauna ir priplota nosim😄
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai