vermelha parašė:
Merginos ar žinote, ar vyrui leidžiama į operacinę per c-pjūvį? Girdėjau, kai kuriose vietose leidžiama?
Vgn leidzia vyrus
vermelha parašė:
Merginos ar žinote, ar vyrui leidžiama į operacinę per c-pjūvį? Girdėjau, kai kuriose vietose leidžiama?
Vgn leidzia vyrus
Kunarckrs parašė:
Kiek Jums savaičiu kad tik 4 ?
Lygiai 34sav ☺️
Kunarckrs parašė:
Aš nuo pat neštumo pradžios man dabar 36+3 16 kg. Skaitau kitu komentarus kovinukiu, 4/5 /6 kažkaip netiketina
Prieš kelias dienas buvau pas gydytoja darė echo ,tai pilvuko gyventoja sveria tik 1900g ,pilvas nedidelis, nors valgau tikrai pakankamai ir dar daugiau 😁
Laimedelnuose parašė:
18kg.😱😭 auga svoris kaip ant mielių...nors atrodo stabdau save kas liečia saldumynus, nevalgau lyg už du bet...
tiesiog kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja. vienos puse nestumo veme, kitos gal lb kaupia skyscius, kitos su mazesniu ar didesniu svoriu pradejo.
as jau nebesilyginu su niekuo kiek priaugau tiek
Ernesta15 parašė:
As va atsikeliau galvojau apsisysiojau 😃 Bet man atrodo vandenys nubego ar dalis ju nes I slapima nepanasu tai pasiskambinau I ligonine liepe atvaziuot.. siandien 3…
o kaip apibudintumet?
Lindi parašė:
o kaip apibudintumet?
Prabudau I tuoleta, jauciu kad biski koja slapia tada atsikeliau ir jauciu visi apatiniai slapi ir pizamines kelnes, spalva permatoma jokio kvapo, na kvepia kaip vanduo nezinau kaip daugiau apibudint.. tai kol keiciaus apatinius tiesio dar kokie 3-4 saukstai isbego ant grindu
Tai dabar sedziu ligoninej prijungta prie monitoriu laukiu kol daktare ateis apziuret vaginaliniu budu kas dedasi kadangi turiu uzsiuta kakleli, nera taip labai labai baisu payginus su mano vyresneliu kuris gime 23 savaiciu..
Ernesta15 parašė:
Prabudau I tuoleta, jauciu kad biski koja slapia tada atsikeliau ir jauciu visi apatiniai slapi ir pizamines kelnes, spalva permatoma jokio kvapo, na kvepia kaip va…
Praneškit kaip jūs po patikrinimo 🥹
Ernesta15 parašė:
Prabudau I tuoleta, jauciu kad biski koja slapia tada atsikeliau ir jauciu visi apatiniai slapi ir pizamines kelnes, spalva permatoma jokio kvapo, na kvepia kaip va…
oho. na sekmes viskas bus ok🥰 praneskit, kaip kas
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai