Poppy8 parašė:
Oh.. 🫤 Ir ką sakė, kokia eiga, kai prasideda gimdymas? Kuo greičiau vykti į ligoninę, kad spėtų antibiotikai suveikti? Aš tik gruodžio 30d eisiu ir iki šiol gydytoj…
Trečiaidnei kaip tik į stacionarą vykstu, tai sakė paminėti tai 🥲
Poppy8 parašė:
Oh.. 🫤 Ir ką sakė, kokia eiga, kai prasideda gimdymas? Kuo greičiau vykti į ligoninę, kad spėtų antibiotikai suveikti? Aš tik gruodžio 30d eisiu ir iki šiol gydytoj…
Trečiaidnei kaip tik į stacionarą vykstu, tai sakė paminėti tai 🥲
mylimukac parašė:
Labas rytas,
Ar visos pasiskiepijot nuo kokliušo?
Zinoma. Kitose salyse jo net negausi nemokamai ir kiek busimu mamu nori to skiepo,nes liga labai pavojinga naujagimiui. Net minciu nebuvo kitokiu.
mylimukac parašė:
Labas rytas,
Ar visos pasiskiepijot nuo kokliušo?
Skiepijausi
Taip, skiepijausi ir gripo ir kokliušo. Tarp abieju apie mėbesį tarpas ... namie vaikai du vyresni lanko mokyklas ... tad kažkiek apsisaugoti ...
O kai buvom susirinkime 3-ioko tai baisu kas darosi sakė vienoje klasėje pradinuku streptokokas rastas, kitoje corona, nulinuku nuo rugsėjo utelių negali išnaikinti 🤨
Aš ir nenoriu jokių papildomų lankytojų. Dėl to ir klausiu gal yra rekomendacijų, nes vyro giminė tai gali neprašyta prisistatyti.😄Viskas su lankytojais gerai, bet norisi pirma patiems pasidžiaugt, apsiprasti.☺️
O šiandien jau maniau važiuosiu ir aš į priėmimą. Kas per naktis..pilvas kietėjo, į wc kėliausi 4-5kartus, strėnas vis pamausdavo irgi. Net makšties tokie lyg nemalonūs suskaudėjimai buvo, nežinau net kaip apibūdint, ryte apart skaudančios kirkšnies viskas gerai. Mažylė ryte pasikrutino, tai ryt jau vizitas, tas sprendimo cp ar ne, tikiuosi pamatuos gimdos kaklelį gal koks trumpėjimas buvo prasidėjęs arba tiesiog mano paranoja 🤦🏼♀️😄
Mystery parašė:
Aš ir nenoriu jokių papildomų lankytojų. Dėl to ir klausiu gal yra rekomendacijų, nes vyro giminė tai gali neprašyta prisistatyti.😄Viskas su lankytojais gerai, bet …
Į ligonine aš nenoriu, kad lystu niekas. Visi puikiai žino mano nuomone 😄 o su pirmąja mergaite visus sukviečiau kuo greiciau į namus, galvoju ateikit, aplankykit ir aš ramiai gyvensiu 😄 aišku ne visa krūva žmonių, bet po kelis. Turejau BGS su pirmu nėštumu, tai kai prasideda reguliarus sąrėmiai ar nubėga vandenys, neplaukit jau galvos namuose, ar nevirkit sriubų 😃 nes turi kuo greiciau antibiotikus suleisti
julyp parašė:
Į ligonine aš nenoriu, kad lystu niekas. Visi puikiai žino mano nuomone 😄 o su pirmąja mergaite visus sukviečiau kuo greiciau į namus, galvoju ateikit, aplankykit i…
Man planinis cp galimai bus, nes iki db neapsivercia dukryte, reiks klausti gydytojos treciadieni, kaip su sita bakterija ir cp 😟 ačiū, kad pasidalinai patirtimi
sun1234 parašė:
Man planinis cp galimai bus, nes iki db neapsivercia dukryte, reiks klausti gydytojos treciadieni, kaip su sita bakterija ir cp 😟 ačiū, kad pasidalinai patirtimi :)…
Nieko nedarys jei cp. Nes jeigu neklystu, BGS ima iš išangės ir makšties tepineli. Tai keliaujant į pasaulį vaikas ja gali pasiimti. O kai Cezaris visai kitaip
Mystery parašė:
Aš ir nenoriu jokių papildomų lankytojų. Dėl to ir klausiu gal yra rekomendacijų, nes vyro giminė tai gali neprašyta prisistatyti.😄Viskas su lankytojais gerai, bet …
Mano irgi šiandien naktelė labai sunki buvo, kėliausi kas valandą ar dvi 😵💫 sakau gal pilnatis veikia 😃 Vaikas kažkaip aukštai įsistatęs buvo, ar užsiskersavęs, nesuprasi, pilvas visas įsitempęs, tai į wc irgi jau neatsimenu net kiek kartų ėjau. Šita naktis po pertraukos vėl buvo dar ir kaulų skaudėjimo naktis, padėties tinkamos atsigulti niekaip neradau, kad neskaudėtų ar klubo, ar pilvo netemptų, kojas ištiesus ties kirkšniais kažkas jau tada tempiasi 😵😵 bet va atsikėlus ryte ir dabar, kaip ir gerai, pasirodo gulėt sunkiau, nei po namus vaikščioti 🤭🤭
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai