mylimukac parašė:
Labas rytas,
Ar visos pasiskiepijot nuo kokliušo?
Ne. Svarsčiau, bet nusprendžiau kad ne
mylimukac parašė:
Labas rytas,
Ne. Svarsčiau, bet nusprendžiau kad ne
mylimukac parašė:
Labas rytas,
Aš pasiskiepijau. Kiek domėjausi, kūdikis įgauna imunitetą gimęs dėl šios ligos iki kol gaus skiepą 2mėn, tai tikrai norisi apsaugot, nes labai padaugėjo sergančių..
mylimukac parašė:
Labas rytas,
Labas, aha
mylimukac parašė:
Labas rytas,
Taip. Vaikas gimsta jau turėdamas imunitetą kokliušui. Skiepytis reikia mažiausiai 4 sav iki gimimo, kad spėtų tas imunitetas susidaryti. Taip pat ir gripo skiepas veikia, bent pirmus pora mėn ir vaikas, ir mama jau turi kažkokią apsaugą 🙂 Konsultuokitės su šeimos gydytoja, bet tai vis tiek bus tik jūsų asmeninis pasirinkimas. Kai kurių žinau net vyrai pasiskiepijo.
Aš šiaip gerai pasverianti tas būtinybes skiepytis, bet šitie susirgimai tikrai gan pavojingi lėliukui 🙄
sun1234 parašė:
Ka tik iš klinikos skambino, sakė, kad mano B grupės streptokoko pasėlio tyrimas teigimas 🥲
Oh.. 🫤 Ir ką sakė, kokia eiga, kai prasideda gimdymas? Kuo greičiau vykti į ligoninę, kad spėtų antibiotikai suveikti? Aš tik gruodžio 30d eisiu ir iki šiol gydytoja nieko nėra paminėjus apie šį tyrimą, nu tikiuosi spėsim pasitikrinti 🙄
Mystery parašė:
Aš skiepijausi ir nuo kokliušo ir nuo gripo. Gydytoja rekomendavo, dar pasiskaičiau straipsnių, tai pasirodė saugu. 😊
Aha man irgi įdomu, kada geriausia lankytojams jau atvykt pas leliuką. Tik aš bent kategoriškai turiu nuomonę, kad bent į ligoninę jokių svečių nereikia, suprantu, įdomu visiems ir panašiai, bet mums su vyru irgi pirmi kartai bus su vaiku tai reiks patiems pirma su ja susipažint, o tik poto jau svečiai. Ir šiaip ligoninėj man labai slogi atmosfera atrodo, ne kiek gimdyt bijau, o kiek tas kelias dienas ligoninėj gulėt nenoriu, dar skausmai bus vistiek, tai manau aplinkinių žmonių mažiausiai norėsis...
Mystery parašė:
Aš skiepijausi ir nuo kokliušo ir nuo gripo. Gydytoja rekomendavo, dar pasiskaičiau straipsnių, tai pasirodė saugu. 😊
Su pirmu tai tik mamą į 3 parą vyro sesuo neprašyta atsivilko, nors žiauriai nenorėjau, kad lankytų kas nors mane
Į namus kai grįžom praėjus 5d (aišku aš po komplikacijų buvau)
Blueberryy parašė:
Aha man irgi įdomu, kada geriausia lankytojams jau atvykt pas leliuką. Tik aš bent kategoriškai turiu nuomonę, kad bent į ligoninę jokių svečių nereikia, suprantu, …
Jei būtų vasara, tai aš manau visai įsileisčiau sesės šeimą ar mamą kad ir ligoninėje, pamatyti tą mažulį kukulį ir mane pasveikinti/paguosti 🥹 bet kadangi žiemos ir ligų sezonas, tai pasakysime šeimai, kad neskubėtų su lankynomis, užteks per ekranus pabendrauti. Manau 6 savaitės yra tas tarpas, kai reik visiems adaptuotis, o tada jau galvot apie lankytojus. Skaitau dabar knygą, Branginkime pirmąsias savaites, tai ten ir nurodytas tas 6 sav ramybės namuose laikotarpis ir vaikui ir tėvams.
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai