2025.01.12 20:17 (prieš 1 m.)
Mystery parašė:
Pas mane irgi dar laikosi, bet aš priaugau turbūt apie 13-14kg, o ir gimda matyt dar neapsitraukus.🙈
julyp parašė:
O ko jūs moterys pergyvenat dėl svorio, strijų ir kt? Jūsų kūnas nudirbo dideli darbą, viena pagimdo ir kaip negimdžius. Kitai reikia daugiau darbo įdėti į grįžimą …
Aš priaugau 16 kg 🫣🫣 šiek tiek nepatinka į save žiūrėt veidrody ir matyti spintoje kokie rūbai mažiukai pasidarė, nu bet ką darysi, reiškia kūnui taip reikėjo 😀 Iki šiol turėjau gan greitą medžiagų apykaitą, užtekdavo cukrų miltus pamažinti ir jau neužilgo rezultatas matydavosi, tai po gimdymo stebuklų nesitikiu, bet manau, kad pavyks anksčiau ar vėliau grįžti į savo pirminį svorį. Svajoju jau kokį pilatesą palankyti sustiprėjus, daugiau vaikščioti ir žindymas gal kelis kg nuims 🙄 O jau jei ir liks nukarus oda kažkur ar krūtinė, nu ir tegul, mano kūnas man pinigų neuždirba, išaugino vaiką ir už tai jam dėkinga, svarbu sveika būčiau ir energijos turėčiau iš paskos lakstyti 😀 bet kas įdomiausia, nė vienos strijos nėra, o maniau mano amžiuje tikrai bus ir nemažų, nu bet kol kas tfu tfu..