Suvalke parašė:
Sveika,
Tikrai netikiu kad duos pačiai gimdyti.
As irgi prisiskaiciusi ivairios literaturos maniau, kad kadangi pirmas gimdymas buvo komplikuotas ir pasibaige operacija, tai man jau viskas nuosprendis, kad daugiau negalesiu tureti vaiku. Pries paliekant ligonine viena gydytoja labai nuosirdziai pasake, kad viskas priklauso tik nuo moters. Pasake, kad buna ir po vieno cezario jau labai sunkiai isnesioja antra vaika, o kitoms viskas tvarkoj.
Dar paklausiau kiek kartu ligonineje kurioje gimdziau vienai moteriai buvo daryta cezario operaciju. Sake - keturios. Man tai buvo kaip vilties spindulelis, priskyriau save toms istvermingoms
Taciau rekomendavo tarpa tarp nestumu padaryti. Bet as taip norejau pametinuku, tad pasiryzau nelaukti. Pastojau gana greitai, tarp pirmos ir antros dukters 1 metai ir 3 menesiai skirtumas.
Trecias nestumas buvo nelabai planuotas, bet galimas, nes norejosi sunaus. Tarp antro ir trecio vaiko skirtumas 1 metai ir 5 menesiai.
Gimus treciai dukrai kibejo mintis, kad gal sunaus noretusi, bet veliau kazkaip pagalvojau, gana zaisti su likimu, uzteks triju vaiku. Trys, galima sakyti pameciui gime vaikai su operacijomis nemazas isbandymas kunui.
Ketvirtas nestumas irgi nebuvo planuotas, bet uztat uzkibo ilgai lauktas berniukas
jei viskas bus gerai ir laiku, tarp trecio ir ketvirto vaiko irgi bus skirtumas 1 metai ir 5 menesiai.
Mano nestumai nebuvo sunkus, vemiau gal tik po viena ar du kartus, tik pastoviai pradzioje pykimo ir nuo visko smirdejo. Sakyciau viskas klostosi puikiai, nusiteikusi tik pozytyviai. Tik pavargau nuolat buti pavargusi
noretusi daugiau sedeti, guleti, ilsetis, bet su trim mazais vaikais tai praktiskai neimanoma. Ketvirta nestuma jau tikrai stengiuosi saugotis, nekilnoti sunkiai, nekelti ant ranku vyresniu vaiku. Jei jauciu, kad kazkam neturiu jegu, tiesiog nedarau.
Kolkas rando nei pjuvio vietos neskauda ir jokio kito diskomforto nejauciu.
Ir svarbiausia esu isitikinusi ir 100 proc pasitikiu savo kunu, kad jis tiek gali atlaikyti ir atlaikys.