missK parašė:
Buvome pas stomotologa. Bet musu lietuves gydytojos nebuvo. Si pirmadieni keliausiu vel tai dabar jau su triuksmais, nes pulinukas pleciasi ir atsiranda dar vienas …
Antibiotikų prašykite, kad išrašytų. Žinot bėda, kad jie jums jų negydys... Visus kur pažeisti nors kiek dantukai ištrauks... Visas jų gydymas pienisku dantukų
Aš jums patarčiau nusipirkit kokybiško gvazdikeliu eterinio aliejaus. Skieskit su baziniu aliejumi. Nerealu būtų jei leistusi patepti pulinukus burnoj. Bet neblogai veikia ir išorėje, tepant pazandes. Nuima ir skausmą ir pamažu uždegimą mažina. Tik saugokit akis. Manajam buvo lapkritį uztines net veidas. Antibiotikus teko gert. UK tik traukti rekomendavo... Gryzom i Lt. Padare nuotraukas ir dar iki vasaros paliko. UK visiškai pofik, db net atšaukti traukimo net nežinau kaip... Pasakau, kad neatvyksime, tai pakeičia I kita
telefonu atsiliepia paprasta sekretorė, kuri nieko nežino, nieko negali. Reiktų eiti pas stomatologą, kad atsauktu, bet nenoriu aš jų snukiu matyti
visi jie čia kaip į debile žiūri, kad taisau vaikams dantis, kodėl neleidžiu traukt. Laimei pfu pfu pfu pavyko gvazdikeliu nuraminti ir po isplitusio pūlinuko, db ramu. O porą mėnesių atvargom kol vargais negalais praėjo uždegimas tas. Db kasdien vis dar tepu, nes lb bijau ar vėl neislys. Dantų pasta ir su eteriais. Na ir jei tik turit galimybę skubėkite į Lt taisyti, jei uztemsite, neišvengsite ir traukimo. Bet bent kokį dar sutaisyti gal pavyktų. Nes čia paprasta, viską istraukiam ir bėdų nelieka... Sėkmės jums
Kumutuke parašė:
O tai bent rentgena padare?? Tikrai siaubas
Nedaro vaikams rentgeno... Mums buvo iškilęs klausimas, kurio dantuko pulinukas, tai pasakė nėra tikslo daryti nuotraukų, traukiam abudu. Ne vieną as UK stomatologą mačius, bet niekada neina issiprasyti.

sutvarkė tą dantuka, dar apžiūrėjo yra pora plombu, kurios tokios būklės, kad nėra skirtumo jos yra ar ne. pasitariau su stomatologe, grysim vasarai patys tvarkytis dantis ir vaikams sutvarkysime pilnai. Pavargau aš čia jau gerų stomatologu ieškoti, per porą metų apie 10 jų esam matę.