GiedreMac parašė:
Oho.. As tikejausi kad mes su kokiu menesiuku prasmuksim
Taigi visiems skirtingai, mums uzteko 2 men
Klubų displazijos gydymui naudojami du įtvarai: Pavliko dirželiai arba Freiko pagalvėlė (kitaip – abdukcinis klubų įtvaras arba balnelis klubams). Skaityti
visą straipsnįGiedreMac parašė:
Oho.. As tikejausi kad mes su kokiu menesiuku prasmuksim
Taigi visiems skirtingai, mums uzteko 2 men
Green parašė:
8menesius
kodel taip ilgai?
erikiukas1989 parašė:
kodel taip ilgai?
Gydytojai sprende..matyt reikejo. Kas du menesius tikrino.
erikiukas1989 parašė:
sveikos mamytes mano dukrytei 10 menesiu liepe nesioti balnely 3 menesius nes klubiuku displazija ir kaires ir desines bet ji verciasi ant vienos puses nuo mazens …
Labai jau velai pamate, kaip is karto nesimate? Anksciau butu buve lengviau susitvarkyt, o dabar ir vartosi ir ropoja tai su pagalvele bus suvarzyta, bet jeigu liepe tai butinai dekites, nes veliau pagalve jau nebepades, ir taip galvojau tokiems dideliems jau nevededa..
tik
Jolkytte parašė:
Labai jau velai pamate, kaip is karto nesimate? Anksciau butu buve lengviau susitvarkyt, o dabar ir vartosi ir ropoja tai su pagalvele bus suvarzyta, bet jeigu liep…
tikrai velai veziojom i patikrinimus bet daktare nelabai ziurejo ir pas kita buvom nes ji anksciau gimus tai reikejo ir kitur tikrintis bet nemate nors buvau sakius kad verciasi tik ant vieno sono labiau o poto kitas patikrinimas buvo dar pas kita daktare ir ta iskarto pamate ir dave siuntimus tai dabar iki vasaio menesio bus su itvaru o poto nezinau bet lyg taisosi po truputy jau
Meta2013 parašė:
mums ir labai velai nustate, mano mergaite buvo metu ir keturiu menesiu, uzteko 3 men su itvaru
Gera informacija
mes nesiojom, dabar jau be itvaro ir eisim va po dvieju menesiu jau pasitikrint tai as vis labai pergyvenu ar nebus kas atsitike per ta laika, labai bijau gipso ir operacijos - bet jeigu iki 2ju metu tai turim laiko dar jeigu ka
o itvaras tai pagalve ar tas plastmasinis jau buvo jums uzdetas?
erikiukas1989 parašė:
tik
Ot tie daktarai, negali suziureti tokiu dalyku
o kai pats nesusidures, tai is kur zinot? Na svarbu, kad viskas taisosi! O kaip mergaite reaguoja? Priprato, nesipriesina? Mums dabar irgi panasiai - 9 menesiai, tai jau sliauzioja ir bando stotis, bet as neleidziu nes sake kuo veliau prades vaikscioti tuo geriau.
Jolkytte parašė:
Gera informacijames nesiojom, dabar jau be itvaro ir eisim va po dvieju menesiu jau pasitikrint tai as vis labai pergyvenu ar nebus kas atsitike per ta laika, l…
Jolkytte parašė:
Gera informacijames nesiojom, dabar jau be itvaro ir eisim va po dvieju menesiu jau pasitikrint tai as vis labai pergyvenu ar nebus kas atsitike per ta laika, l…
plastikinis toks labai tvirtas itvaras, mano pana jau vaiksciojo, bet po menesio ismoko ir su juo vaiksciot
mums prognozavo kad ilgiau nesiosim, bet po 3 menesiu labai buvo smagu kai pasake kad viskas gerai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai