regi77 parašė:
Sveikutes, labai seniai cia lankiausi, siek tiek norejau atsiriboti nuo visokiu matavimu ir saves stebejmu, sveikinu visas, kurios galu gale sulauke ||,o as i…
As taip pat matau, nors ir nersku, bet kazkas tikrai matosi
regi77 parašė:
Sveikutes, labai seniai cia lankiausi, siek tiek norejau atsiriboti nuo visokiu matavimu ir saves stebejmu, sveikinu visas, kurios galu gale sulauke ||,o as i…
As taip pat matau, nors ir nersku, bet kazkas tikrai matosi
regi77 parašė:
As irgi matau!
Ryskekit
Labas visoms!
Įkeliu ir savo grafikėlį. tevu-darzelis.lt/rk64882@1311050f8b9
Anksčiau sakiau, kad grafike, kurį žymėjau popieriuje nemačiau ovuliacijos. Įdomumo dėlei suvedžiau jį į TD, ir ką jūs manot pasirodo man ovuliacija buvo 18 CD, o ne 14 kaip kad aš tada galvojau. Įkeliu ir rugsėjo grafiką. tevu-darzelis.lt/rk64882@130904a5d76
Bet kodėl man per mm laikosi aukšta temperatūra aš vistiek nesuprantu
Rege, manau jau tikrai galima sveikinti
Linkiu visoms, kad kuo greičiau pamatytumėte savo taip laukiamus 2 brūkšnelius!!
regi77 parašė:
as matau vaiduokliuka...saunu sveikinu...
regi77 parašė:
Aciu visoms uz palaikyma, tikiuosi ryt brugsniukai bus ryskesni.![]()
Toks ir mano buvo pats pirmas darytas
kita ryta jau buvo zymiai ryskesnis, o po keliu dienu vienodo ryskumo juosteles! Tylus sveikinimai
Labas rytas,
Pasirodau, nuvaziavau zemyn, tai arba tik pakritimas arba vaziuosiu ir toliau ;)) tevu-darzelis.lt/rk237@1310207b613
regi77 parašė:
tai ka tik pasidariau NT, paziurekit ir ivertinkit, ar matot ka mors?
Aisku !!!!! Spaudziu kumscius, kad rysketu ir nedingtu !!! nerealiai
ašša parašė:
labas rytas merginos! pradejau ryta ziurinedama jusu ikeltus grafikelius ir keista pasidare pazvelgus i savaji. kadangi temperaturo tokia vienoda, bandziau ta pati …
Na matau pakilimas yra ir jeigu issilaikysit - bus Ov ivykusi ;)) Nezn, galima ir jautresni, bet as issiverciu su vienu skaiciumi po kablelio ir kol kas viskas ok, bet pagalvoju kartais apie jautresni, norint visisko tikslumo, gal ir reiketu butent tokio ;) Tik kazin kokios kainos ju ;))
Regi, jusu vaikai jau dideli matau ir jauciu, kaip faina pagrandukas, lauks visa seima :))) Nesakykit, kad nelaiku, vaikas zino kada ateiti, tik po to pamatom kad idealus tas laikas buvo, kitaip ir negalejo but :)) Galima juk ir svetimoj saly pagimdyti ir kartais finansiskai daug labiau apsimoka
Cia pasvarstyti reiktu jums kartu susedus
O vyras negaletu neapsidziaugti :)))
Labas rytas mergaites, stai maniskis tevu-darzelis.lt/rk63226@131019c0915 . Vyras gryzo is komandiruotes tai abu pasiilge buvom
Ir pasirode tokios ruzavos isskyros, bet tikrai ne memes
Kristut parašė:
Labas rytas,
Kristut, nepergyvenk, tau dar per anksti kristi juk. Pakilsi ryt vel
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai