mononoke parašė:
Is babycenter galit bet kokį užsisakyti, tik reiks palaukt šiek tiek. Aš užsisakiau, tai laukiau gal 3 savaites
Aciu, reikes rytoj nuvykti pasiteirauti
mononoke parašė:
Is babycenter galit bet kokį užsisakyti, tik reiks palaukt šiek tiek. Aš užsisakiau, tai laukiau gal 3 savaites
Aciu, reikes rytoj nuvykti pasiteirauti
Awrum parašė:
Aciu, reikes rytoj nuvykti pasiteirauti![]()
Deja Klaipedoje uzsisakyti dar nera gakumybes, buvau nuvykus pasiteirauti :/
Mantas1 parašė:
Sveikos !
Lengviausias Cameleon. O daugiau priklauso kur gyvenate ir kur su vežimėliu keliausite. Aš turiu Buffalo (jau nebegaminamas modelis), tai nekeisčiau į nieką. Dabar gaminamas Fox yra Cameleon ir Buffalo hibridas - sunkesnis nei Cameleon, bet lengvesnis nei Buffalo.
Guliute parašė:
Lengviausias Cameleon. O daugiau priklauso kur gyvenate ir kur su vežimėliu keliausite. Aš turiu Buffalo (jau nebegaminamas modelis), tai nekeisčiau į nieką. Dabar …
Dėkoju !
Lengvumas yra gerai. Važinėjimas bus pagrinde miesto gatvėmis, sunkiai pravažiuojamais keliais nevažinėsim, na nebent pajuriu, aplink ežerus. Dar svarbu jog lengvai susirinktu, susipakuotu
Mantas1 parašė:
Dėkoju !
Lengvumas yra gerai. Važinėjimas bus pagrinde miesto gatvėmis, sunkiai pravažiuoja…
Nėra už ką. Imkit Cameleon tada, lengviausias bus. Pabandykit parduotuvėj pavažinėti ir sulankstyti, pajausit patys, kuris patinka.
Aš galvojau, jog su Cameleon'u sunkiau bus pravažiuot dėl tų mažųjų ratukų, bet turiu pasakyt, jog pravažumas visai geras net per smėlį. Aišku reikia įdėt jėgos, bet stumiasi gerai, o aš galvojau išvis nevažiuos
susilanksto lengvai, greitai, rėmas lengvas, lopšys nusiima super lengvai ir greitai.
Tik kas man nepatinka, tai pirkinių krepšys. Na, kas iš to, kad jis talpus, jei prieit prie jo sunku, pasvajot kokį didesnį daiktą įdėt per šoną, turi lopšį nukelt, kad maišą įkelt :/
Kac. parašė:
Aš galvojau, jog su Cameleon'u sunkiau bus pravažiuot dėl tų mažųjų ratukų, bet turiu pasakyt, jog pravažumas visai geras net per smėlį. Aišku reikia įdėt jėgos, be…
Visų Bugaboo vežimėlių lopšiai ir sėdimos dalys yra žemiau nei kitų gamintojų, todėl ir pirkinių krepšys sunkiau prieinamas. Aš turiu 16 litrų talpos kuprinę, tai kai įdedu ją, dar telpa sauskelnių pakas ant viršaus ir mišinio dėžutes sukraunu. Didelių pirkinių ir arbūzų nevežioju.
Guliute parašė:
Visų Bugaboo vežimėlių lopšiai ir sėdimos dalys yra žemiau nei kitų gamintojų, todėl ir pirkinių krepšys sunkiau prieinamas. Aš turiu 16 litrų talpos kuprinę, tai k…
Fox vezimelis nera jau toks zemas ir pirkiniu krepsys visai patogus ir lengvai prieinamas, lengvas, dideli ratai tiek priekiniai tiek galiniai, na kolkas 👌
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai