Laukianti. parašė:
Sveikos Mamytes kaip naudojat infacol.?
Duodu, jei yra reikalas. Jei po maitinimo kazkuriuo tarpu uzeina dieglia, ir nei rankos, nei masaziukai nebepadeda, tada pipete i burnyte
Laukianti. parašė:
Duodu, jei yra reikalas. Jei po maitinimo kazkuriuo tarpu uzeina dieglia, ir nei rankos, nei masaziukai nebepadeda, tada pipete i burnyte
Laukianti. parašė:
Kaip atostogos lt, Kaip skrydis praejo ar rami mergyte buvo?
Laukianti. parašė:
o mums mdwife sake po puse pipetes
Nestuke89 parašė:
Beje ji nekakojo jau 5 dienasdarosi neramu, bet mama sako gal del mano maisto kad nepavalgydavau sočiai tai ir vaikas neprivalgo. Ar jau reiktu ka daryt? Duodu …
Masaziuus daryk ;) man drauge vakar rode kaip reiks masazuot nuo gimimo ;)
Nestuke89 parašė:
Beje ji nekakojo jau 5 dienasdarosi neramu, bet mama sako gal del mano maisto kad nepavalgydavau sočiai tai ir vaikas neprivalgo. Ar jau reiktu ka daryt? Duodu …
Reiktu laktuluzes isigyt*mums israse gp bet yra pirkti jo).Mums buvo viduriukai uzkieteja ir nekakojo,verke... naudojam gal dar net menesio neturedami po 2.5ml per kiekviena maitinima,ir padejo,po keliu dienu nebedaviau nieko,ir misinuka pasikeitem,nes netiko.Pradejom su Hipp organic ir po siai dienai jokiu problemeliu ;)
xsaulutex parašė:
Kaip atostogos lt, Kaip skrydis praejo ar rami mergyte buvo?
Kaip ir nebuvo man atostugu tai ten lekt tai ten tai nepailsejau nieko, gryzus ilsiuosi.
o kelione atlaikė puikiai miegojo visas keliones jokių problemų.
Laukianti. parašė:
Kaip ir nebuvo man atostugu tai ten lekt tai ten tai nepailsejau nieko, gryzus ilsiuosi.o kelione atlaikė puikiai miegojo visas keliones jokių problemų.
![]()
Saunuole mergyte, kad ramiai miegojo. Mum jau bus 6men kai skrisim.
vakar pas draugus prie juros atvaziavom masina 4val kelio, bet autostrada uzkimsta buvo tai beveik 5.5vaziavom su val sustojimu (dukryte miegojo) o paskui visa vakara praverke, persimiegojo matyt, tai net nevalge. Mum ilgos keliones uzsibaige kol paugs
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai