2013.01.08 17:44 (prieš 13 m.)
jeulllita parašė:
oho, nebus kokia alergija? siaip as alergiska, man irgi pradeda niestet kai duse bunu, sake, kad nuo kieto vandens...nk nepriaugai? as jau 5+ turiu, bet apetitas tai nepadidejes, valgau kaip ir anksciau, bet nektyvi esu tai ir auga tie kg
su toletu man tik is pradziu buvo ir tai trumpai, obuoliai padejo...na tau reik su daktare pasikonsultuot ir bus aiskiau ka daryt
as tai nepasakyciau, kad man atmintis suprastejo, bet baisiai isiblaskius esu, vos kelis kart po masina nepalindau, viskas krenta is ranku
dedu kazka, nepadedu ir ant zemes...tai taip viska ir barstau ar laistau...tokia netikus biskely
Nu lyg ir nealergiška esu, gi tuo pačiu vandeniu jau 3 metai prausiuosi
buvau 2 kg priaugus, paskui 3 numečiau, o dabar toks svoris kaip iki nėštumo. Bet ir labai mažai valgau, šian net sunerimau, per pietus taip silpna pasidarė reiškias reikia daugiau valgyt jau
Va ir aš netikus
išsilaikiau teises, bet bijau net sėst už vairo nes išsiblaškius, žioplinėju tai bijau kad pavojus kelį galiu būt
Pas mane irgi aktyvumo nėra daug, sėdimas darbas, dar namie vis tinginiaut norisi ir sėdėt..greičiau pavasaris tai per prievartą lysiu lauk ir eisiu pasivaikščiot, pajudėt
Gaila, kad pas mus spec mankštų nėra, taip norėčiau pasportuot
turiu namie gimnastikos kamuolį, bet ar prisiversi sportuot namie