Skys parašė:
Na tai kai jau suzinojo, tai gal bisiuka leis pailseti daugiau darbe, palepins dabar tave![]()
nu nu, abejociau del to lepinimo
Skys parašė:
Na tai kai jau suzinojo, tai gal bisiuka leis pailseti daugiau darbe, palepins dabar tave![]()
nu nu, abejociau del to lepinimo
Skys parašė:
o dar man toks klausimukas, jas panaudojai kai jau nubego vandenys ar kada? dekui uz atsakymaas kazkaip zalia sitoje vietoje
![]()
Nenubego man vandenys, kirpo ligonineje.. tai pries vaziavima i ligonine ir pasidariau as ja.. manau jokio skirtumo nera ar pries vandenis ar po, kai pajausi, kad jau laikas vaziuoti i ligonine- pasidaryk.. uztruksi 20 min, ne daugiau
jurtuckis parašė:
Nenubego man vandenys, kirpo ligonineje.. tai pries vaziavima i ligonine ir pasidariau as ja.. manau jokio skirtumo nera ar pries vandenis ar po, kai pajausi, kad jau laikas vaziuoti i ligonine- pasidaryk.. uztruksi 20 min, ne daugiau![]()
Jezau, kaip fainiai, ir nieko ten nebedarys
aciu uz info labai
reiks jau rytoj nulekti nusipirkti
Labos nakteles mamytes, vaikiukai ir pilvuziukes
Skys parašė:
Jezau, kaip fainiai, ir nieko ten nebedarysaciu uz info labai
reiks jau rytoj nulekti nusipirkti
![]()
Labos nakteles mamytes, vaikiukai ir pilvuziukes
![]()
Tai ligoninej ir taip nieko nebedaro..
nera uz ka
Labos nakteles ir tau
Mergaites, ligoninej tikrai nedaro jokiu klizmuciu, galit but ramios
As MIKROLAX prisipirkau, kad normaliai nueiciau i tualeta po gimdymo, tai tikrai padejo, nes tada sudetinga buna rimto reikalo eit ( mane kirpo ir siuvo )
O is savo patirties galiu pasakyt - ir pries isvaziuojant i ligonine dariausi klizmute, ir buvau ant tiek susinervavus ( nes gerbiama Senkiene pripaiste, kad man vaikas medziagu maistiniu jau senai negauna, tai extra gulde i ligonine ) ir nieko visa diena nevalgius ir vistiek gimdydama sugebejau du kartus gydytojus apdirbt
Bet patikekit, jokios gedos nejauciau, visiskai ne tas galvoj buvo, nors pries tai galvojau numirsiu is gedos, jei taip atsitiktu
O ir personalas tikrai supratingas, viska labai greitai ir operatyviai sutvarko, taip kad mergiotes nepanikuokit, viskas bus ok
labas rytas mamytes, kaip matau daugiau nazyliu kolkas neturit, bet pora jau laaabai laukiamu yra.
pas mane labai jokiu naujienu nera, gyd. tik dabar echoskopa dave, tai gavau tik kovo 14 uzsiregistruot. Jau ir draugas laukia to susitikimo, jam labiau lytis rupi nei man. Man tik sunku, kai rubelius renkuosi, neisivaizduoju ar kelnyciu ar sijonuku daugiau ziureti
Malmukas, kaip tu, ar gavai echo? gal dareisi privaciai? O gal jau ir pas Kairiene lankeisi, man dar nepavyksta laiko susiderinti
oj ir vis pamirstu paklausti, kaip vertinti ta pasakyma nekilnoti ranku?
man vis dilema, ar ju visai nekelti, na tarkim ir vazona nuo spintels nukeliant, ar ilgai negalima pakelus laikyti ia pan? kai sako langu valyti negalima, bet pagalvojus, juk ten pastoviaia nebuni ranku iskelus
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai