Agnyte123 parašė:
Sveikos merginos , kaip greitai po operacijos pastojote . Aš operacija turejau spalio gale . Bet vis dar nepastoju
Operacija spalio mėn, buvau pastojusi gruodžio pradžioje, deja persileidau. Šiuo metu vėl pradedame bandyti.
Agnyte123 parašė:
Sveikos merginos , kaip greitai po operacijos pastojote . Aš operacija turejau spalio gale . Bet vis dar nepastoju
Operacija spalio mėn, buvau pastojusi gruodžio pradžioje, deja persileidau. Šiuo metu vėl pradedame bandyti.
Minime2 parašė:
Sveikos, turiu visannette nauja pakuote, gal kam reikia?;)
Sveikutė,is kur Jūs?
rutuliukass parašė:
Sveikutė,is kur Jūs?
Sveika, Kaunas☺️
Sveikos!
Pas ką endometriozes 2-3 stadija, ar pastojote?
Mes 7 metus bandom.. Buvo tik 1 kibimas būtent po laparoskopijos 2015 metais. Daugiau nuo to laiko nekibo
Nors ir ivf darėme ir fet... 🙄
Endo zidinuku jokių neatsirado daugiau
Endo cistu isgi.vakar daryta histeroskopija, tik mažiuką polipa išoperavo. Daugiau viskas gražu 😳
Princesita89 parašė:
Sveikos!
Aš pastojau su 3 stadija ir sunkiai pratekamais kiausintakiais. Po lp buvo praėję 10 mėnesių. Dabar jau antras nestumas.
Nepasiduokit. Ieškokit gal dar kitų bėdų kodėl nepavyksta.
Polypai gali trukdyti, man lp metu irgi operavo polypa.
leila123 parašė:
Aš pastojau su 3 stadija ir sunkiai pratekamais kiausintakiais. Po lp buvo praėję 10 mėnesių. Dabar jau antras nestumas.
Na 7 metus bandom. Visko rasta ir viskas sutvarkyta... Tyrimams pinigų belekiek išleista. Bet visgi imu galvot, kad endo čia nr 1 kas kisa koja...
Princesita89 parašė:
Na 7 metus bandom. Visko rasta ir viskas sutvarkyta... Tyrimams pinigų belekiek išleista. Bet visgi imu galvot, kad endo čia nr 1 kas kisa koja...
Bet jei jums neatsinaujina neturėtų gal trukdyti. Bandykit dar kartą ivf, dabar kažkiek procedūrų kompensuoja.
Princesita89 parašė:
Sveikos!
Su 3 pastojau bet taip pat ne iskarto
2012 ir 2014 m darytos laparaskopijos. Kaip rasote daug tyrimu daryta, o pvz vieni is svarbiausiu LPL, ar daretes?
nemanau kad tik endo itakoja, nemazai istoriju yra kad merginos pastoja ir su 4 st, bedos gali slypeti ir kitur 🤷♀️
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai