Mano patarimas norincioms pasitaupyti butu paprastas: svarbiausia to noreti. Pvz buvo man karta atvejis, studijavau, piniginej buvo 200 Lt ir 13 ct. Pagalvojau ok, issikeisiu 200, nusipirksiu to to ir to. Viena diena tiesiog nenuejau i parde, is spinteliu maisto atsargas naudojau. Antra diena irgi. Tada galvojau, visai neblogai, ir soti esu ir nieko netruksta. Praejo 5 d ir neisleidau nei cento. Nesukudau, nenumiriau, nieko nepraradau. Ir kartais dabar eksperimentuoju, i parde pasiimu 5 ar 10 euru, jokiu mokejimo korteliu ir bandau apsipirkti. Jokiu akimirkos uzgaidu tuo metu nebuna. Va tokie dalykai zmogui taip kerta per galva, vartojimo prasme visai kitokia tampa. Pries savaite nusipirkom 7 viete masina Ford S Max. Dziaugiuosi. Turim savo buta. Paskolos seniai nelike. Ir viskas is normaliu algu. O esme tokia, kad visada galvoju, ar man reikia, ar tik noriu. Nepamirskim, kad senatvej tiek nebeuzdirbsim, ir sveikatos gal nebus. Tad labai svarbu tureti pinigu, nekilnojamo turto ir t. t.
Sweet dream, drasiai galetumet po 2000 eur atsideti. O kaip tai padaryti. Atsidekit i sona 1200 eur isvezimui, dar i kita pinigine 500 ir dar i voka 300 eur. Bandykit isgyventi is tiek kiek liko. Nepavyks. Pasiskolinsite pati is saves 300 eur. Ir stebekit. Ar tikrai kazka stebuklingo su jais nuveikete. Jeigu ne, kita men vel bandykite. Dar labai rekomenduoju paziureti video Most organised home in America, dvi dalys. Namuose pabandziau susitvarkyti panasiai, ko nereikia ismeciau. Palikau specialiai kelias tuscias lentynas spintoje. Tiesiog, kad visada butu vietos. Jeigu tiksla turit, nusipieskit piramide su 10 daliu. Virsuneje tikslo pavadinimas. Apacioje pastangu pradzia. Ir kaip sekasi kiekvienoj daly keletas komentaru. Pagirkite save. Sutaupet perdiena 10 euru daiktui kurio nereikia, irasykite i piramide. Pagirkite save. Ir taps net nebemalonu taskyt savo pinigus bet kam :).

Omega-3, vitaminą E, C, seleną, cinką, Q10, foliata, vitamina B, magni, geležį. Gal nieko nepam…