Lotus parašė:
Pasiskaityk kelis psl atgal as vaiko ne nesupau
aš apie tave konkrečiai ir nekalbu.
Lotus parašė:
Pasiskaityk kelis psl atgal as vaiko ne nesupau
aš apie tave konkrečiai ir nekalbu.
Vėžiukė parašė:
aš apie tave konkrečiai ir nekalbu.![]()
Bet komentavai Mano posta
Otana parašė:
bet jus vel sakot, kam tada gimdyt. bet tu nezinai kas tau pasisuks, kad ir po to pacio gimdymo. as irgi gal cia dabar visoms sakau, versiuos per galva, bet kad vaikai viska turetu, bet va gal po pusmecio kazkas man uzsisuks ir nereiks man tu vaiku. taip, man jie dabar visas turtas, bet sotus zodziais nebus=) cia velgi, kaip ir minejau, yra visokiu mamu, vienos del vienokiu priezasciu gimdo, kitos dar del kitokiu ir ta prieziura visai nesvarbu pagimdo jauna ar vyresne mama. kartais ziurek tos dvidesimties metu ar dar jaunesnes mamos buna daug protingesnes uz tas vyresnes. cia kaip kiekviena mes paziuresim i motinyste. juk jei esi viena ir pati kartais nori i kazka atsiremti ir pasiguosti, pasijausti pati tuo vaiku=) as nesakau, kad taip turi kiekviena galvoti, tiesiog as taip galvoju apie save, ir isivaizduoju save vienoj ar kitoj situacijoj=)
na nekalbu apie pogimdybines ir kitokias depresijas ir sunkius laikotarpius, bet juk nemazai yra moteru, kurios gimdo vaikus vien del vyru, kad juos prisiristu, o vaiku net nereikia, arba pazaidzia ir atsibosta ir jau nesirupina
tai manau bent kiek jei ne pacios nori, bet bent priverstu istatymas labaiu vaikais rupintis
gal bent kiek tikrai tu valkataujanciu vaiku butu maziau, nesitrintu gal pradinukai po gatves ir pagyvenusiu zmoniu neuzgauliotu ir neuzkabinetu, o db juk tikrai baisu buna, kai vaikas nezino, net zodziu reiksmes, o varo taip kaip senas diedas
mokyklose kas darosi, kai pradinukus skriaudzia, o jei kai uk ir dar kaikuriose salyse yra, kad vaikus privalo tevai ir atvesti ir pasimti vaikus is mokyklos, tai juk paciu musu vaikai butu saugesni, juk sitiek skaudziu avariju ivyksta, kai vaikai i mokykla eina vieni arba is mokyklos
juk sis istatymas, ne kokius mokescius, kad uzdeti, o vien tik del musu paciu vaiku saugumo
Lotus parašė:
Bet komentavai Mano posta
komentavau, kas esmę pagaut, juk tai dar ne viskas.
giedreda parašė:
Na mano vaikas, kaip matau, už jūsų netgi vyresnis, tad aš jums gal daugiau apie sveikatą papamokslaut galėčiau![]()
Nematau jokios sąsajos tarp gimdymo ir sveikatos auginant vaikus.
tai jau tikrai.. kur man cia su dviem vaikais ir dviem nestumais lygintis
bet tarp jusu vaiku tokio skirtumo, kaip maniskiu, nebus, tai gal ir nezinosit, kas tai yra
merginos nesipykit
zosyte-Vilnius parašė:
tai jau tikrai.. kur man cia su dviem vaikais ir dviem nestumais lygintis
bet tarp jusu vaiku tokio skirtumo, kaip maniskiu, nebus, tai gal ir nezinosit, kas tai yra
![]()
o tau neusislyginti su manim
aj svarbu kad mes susitvarkom, o visa kita bonbonkės
nebūkit aršios viena kitai
avietuke parašė:
merginos nesipykit![]()
o tau neusislyginti su manim
aj svarbu kad mes susitvarkom, o visa kita bonbonkės
![]()
nebūkit aršios viena kitai
![]()
tai ir norejau parasyt. alia gi ir nepamokslauju jums jokiu budu, nes toks skirtumas tarp vaiku, tai isivaizduoju, kaip sunku is tiesu turetu but.... tiesiog jei vienas CP geras, nereiskia, kad kitas toks bus.
siaip tai as pasierzinau, nes labai juokingai nuskambejo..
emma parašė:
o, tai tokio amziaus vaikai, jau gali pilnumoj savim pasirupinti visa tevu darbo diena?pasiruosti valgyti ir visi kiti kasdieniai poreikiai? nemanau
9 metu tikrai gali,zinau ne viena
brigeliukas parašė:
9 metu tikrai gali,zinau ne viena
na, amzius nurodytas iki 10m, tai 9-10 nedaug ir skiriasi. tai tikiu, bet pvz kalbant apie 7-meti, bent is asmenines patirties, tai tikrai negali...
emma parašė:
na, amzius nurodytas iki 10m, tai 9-10 nedaug ir skiriasi. tai tikiu, bet pvz kalbant apie 7-meti, bent is asmenines patirties, tai tikrai negali...
na manau,kad ir kokio amziaus tas vaikutis,bet kokiai mamai bus paciai ramiau,zinant,kad jis namie ne vienas...
o man teks susirast drauge su mazu vaiku,kad galeciau kaitaliotis parsivedimais
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai