Mary.S parašė:
Užsimerkę?![]()
![]()
Na apčiuopiant nelabai ir svarbu žiūrėti
Pvz kai endokrinologai apčiuopia skydliaukę, tai kaikurie tą daro stovėdami iš nugaros pusės- nieko ten nematydami.
Mary.S parašė:
Užsimerkę?![]()
![]()
Na apčiuopiant nelabai ir svarbu žiūrėti
Pvz kai endokrinologai apčiuopia skydliaukę, tai kaikurie tą daro stovėdami iš nugaros pusės- nieko ten nematydami.
Katiara parašė:
Dar ir akis užsiriša ir čiupinėja net neprisliesdami min 5 cm nuo kūno.![]()
Tai čia su bioenergetikais jau sumaišei
Mary.S parašė:
Na jei yra kažkokie fiziniai pakitimai, tai jie plika akim tikrai matomiapčiupinėt nėra reikalo
![]()
Aš tai didžiai abejoju, ar kokie nors latakėlių ar ančių pakitimai matosi kiaurai plika akim
Lūšiukė parašė:
Kuo vaikas ilgiau maitinasi, tuo daugiau pritraukia, Nes pienas gaminasi valgant. Tau ne pieno pakelis, kad ispylei ir kol nedapilsi nebus jo.
nei daugiau nei maziau tų. 5 g specelysciu kruvos sitam forume nieko nepaaiškina
O visai butu gerai.
Fiziskai yra pazeista supranti? Vidui, ir isorei irgi atsiliepia.
ko jūs taip gilinates ?
Mary.S parašė:
Užsikimšę latakėliai, susigūzavus krūtis, pažeisti speneliai ar areolė, krūtų dydžių skirtumas, galų gale. Visi jie pastebimi ir plika akimi. Nebūtina pačiupinėt :)…
O kuri iš šitų būklių būna lemta suspardymo vaikystėje?
Nu prasilenkiam su istorijos naratyvu, mes, man rodos
fenix parašė:
Aš tai didžiai abejoju, ar kokie nors latakėlių ar ančių pakitimai matosi kiaurai plika akim![]()
Marys mato
Šventoji trejybė parašė:
nei daugiau nei maziau tų. 5 g specelysciu kruvos sitam forume nieko nepaaiškina
![]()
Nes aš prieš kelis metus kaip ir tu tokius dalykus rašiau ir svarbiausia tuo tikėjau
vaivorykshte parašė:
Skaitau ir toks jausmas kaip ne mamos kalbėtų, o vaikaiatrodo db imkim ir užsipulkim, nelabai čia žiūrisi tas dalykas.. nu koks jums skirtumas kas žmogui, čia…
Su tais papais tai virsune,gerai kad dziundzes nepraso parodyti
fenix parašė:
O kuri iš šitų būklių būna lemta suspardymo vaikystėje?Nu prasilenkiam su istorijos naratyvu, mes, man rodos
![]()
Aš net nekalbėjau apie jos variantą. Klausė, kas gali būti pastebima plika akimi. Tai ir parašiau
O užsikimšusį latakėlį net labai lengva pamatyti
fenix parašė:
O kuri iš šitų būklių būna lemta suspardymo vaikystėje?Nu prasilenkiam su istorijos naratyvu, mes, man rodos
![]()
Gali buti asimetriska krutine, nes sutrenkta nustojo vystytis. Bet ar cia trejybes situacija tai vęl gi klausimas.
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai